6+3 hamileyim :)

HURMET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
40
0
MERHABA ARKADAŞLAR AZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI DA DUYDUM ÇOK MUTLUYUM

allahım hayırlarla büyütmeyi nasip etsin inşalalh bende yarın gidicem inşallah bizde bu hafta bebişimizi görcez ve inş kalp atışlarını duyarız dün gece rüyamda hem kalp atışlarını duydum hemde kesede gösterdi kendini inş yarın meleğimi görücem

MERHABA ARKADAŞLAR AZ ÖNCE DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI DA DUYDUM ÇOK MUTLUYUM

Allah tamamına erdirsin canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. tebrik ederim. darısı biz isteyenlerin başına. benimde adetim 18 gün geçti, iki kere test yaptım kendim negatif çıktı. kan testi yaptırmam lazım ama negatiftir diye yaptırmak istemıyorum:1no2:

rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin canım

canım sen yinede yaptır arkadaşımında öle çıktı kan testi yaptı negatif çıktı meğerse gebeymiş

busecim 18 gün gecıtıgıne göre var bişey ya kötü bişey varsa

git bir kan testi yaptır varsa çıkar yoksada doktor neden hamile olmadıgına bakar

inşallah büyük bir sorun yoktur....

hayırlı olsun canım kucağınada alırsın inşallah sağlıkla :)

ya kızlar geçen ay yumurtalık takibi yaptırdım yumurtam çatlamadı dr da önümüzdeki ay bidaha yaparı adetin 3.gunu gel dedi, ama adet olamadım tabi. dru aradım kan testindede gebelik çıkmazsa söktürücü yazarm içersin dedi o kadar. acaba yumurtam çatlamadığı için adet olmamış olabilirmiyim anlayamadım yaa, olmazsa bu akşam yaptrıcam kan testi dua edin inşallah.

çok teşekkür ederim Allah herkese aratmadan nasip eder inşallah

aaa ne kadar güzel ben de 7+0 ım bugün :)
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese :)

Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin....

hayırlı olsun canım tebrik ederim a.s. darısı bizlerin basına.

tebrik ederim
darısı başıma ben de duyarım inşllh kalp atışlarını

Tebrik ederm xanım.Rabbimiz analı babalı büyütsün inşallah.Canım vajinalmı baktı doktorun yoksa karındanmı?

tebrik ederim canım.Bende dün öğrendim.ama bebeğimin ne kadarlık olduğunu cuma günü öğreneceğim.Beraber büyütürüz bebişlerimiziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…