6+3 bebeğimin kalbi yavaş atıyor..

grsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
34
9
27
Arkadaşlar yardımınıza tecrübelerinize size morale ve bebeğime ihtiyacım var… 27 martta son adet olup femara ile hamile kaldım polikistik over hastasıyım.. 2 hafta geç döllenme dedi doktorum buna göre 18 Mayıs Perşembe günü 5+5 ile vajinal ultrason ile bebeğimi gördüm kalp atımını gördüm hersey yolundaydı.. kese düzgün kanamam yok.. progestan fitil günde 3 kez oksapar iğne günde bir kez kullanıyorum. Kalp sesi için bugün kontrolüm vardı . Ne hayallerle gittiğim doktordan gözyaşlarıyla döndüm çünkü bebeğim kalbi cok yavaş atıyordu 6+6 olması gerekirken ölçümde 6+3 çıktı ve karın ultrasonunda çok silik görünüyor vajinal ultrasonda gördüm 4,5 mm bebek ama kalbi geçen hafta çok güzel atarken bu hafta çok yavaşlamıştı . Doktorum ultrason cihazı en gelişmişi ve çok uğraştı sesi duymak için olmadı.. 1 hafta bekleyeceğiz dedi kalbi ya duracak ya hızlanacak ve sesini duymak zorundayız ne sevin ne üzül dedi.. ama elimde değil kaybetmişcesine içim yanıyor.. böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar nolur bana akıl verin 😭😭

Daha küçük canım hafta olarak Muz ye kalp için çok iyi. Çok zor biliyorum ama kendini iki ihtimale de hazirla

sonuç ne oldu acaba gittiniz mi doktora her şey yolundadır umarım.

X