6+2 kese var bebek var kalp atışı yok yardım lütfen

KayaAkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
53
14
26
Şuan 6+2 deyim bugün gittik doktora kalp atışını duyamadık cumartesi tekrar gideceğiz
3 gün önce tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu ama çok az başka hiç olmadı acaba alakalı mı bilgisi olan yaşayan var mı

Şuan 6+2 deyim bugün gittik doktora kalp atışını duyamadık cumartesi tekrar gideceğiz
3 gün önce tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu ama çok az başka hiç olmadı acaba alakalı mı bilgisi olan yaşayan var mı
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz. Bende dün duydum 7+1 de elhamdülillah. İnşallah duyarsın sende stres yapma

erken biraz 8. haftaya kadar yolu var içinizi ferah tutun.

Bende öyle düşünüyorum ama bugün doktor eğer sağlıksız bir gebelikse vucud dışarı atmk için uğraşıyorda olabilir dedi ama sağlıklı gebeliktede lekelenme oluyormuş
Ne kadar negatif konuşan bir doktormuş öyle de olabilir evet ama olumlu konuşması gerekir. Bu sitede çoğu kişi lekelenme yaşıyor hatta bende neden yerleşme kanaması olmadı diye korkmuştum da

Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz. Bende dün duydum 7+1 de elhamdülillah. İnşallah duyarsın sende stres yapma
bugün tekrar gittik ama hala yoktu kalp atışı ve doktor dedi ki geçen geldiğinizde bebek 2 mm di hala öyle gelişmiyor dedi sizde de böyle olmuşmydu
7+1 e kadar bebek gelişimi hakkında birşey denmişmiydi

Yani ben bayağı bekleyip gitmiştim 8. Haftada duyulmuştu. Başka bir doktora daha görünün bence ama biraz daha bekleyip gidin.

X