Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+2 kese var bebek var kalp atışı yok yardım lütfen
Şuan 6+2 deyim bugün gittik doktora kalp atışını duyamadık cumartesi tekrar gideceğiz 3 gün önce tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu ama çok az başka hiç olmadı acaba alakalı mı bilgisi olan yaşayan var mı
Şuan 6+2 deyim bugün gittik doktora kalp atışını duyamadık cumartesi tekrar gideceğiz 3 gün önce tuvaletten sonra peçeteyle sildiğimde kahverengi leke oldu ama çok az başka hiç olmadı acaba alakalı mı bilgisi olan yaşayan var mı
Bende öyle düşünüyorum ama bugün doktor eğer sağlıksız bir gebelikse vucud dışarı atmk için uğraşıyorda olabilir dedi ama sağlıklı gebeliktede lekelenme oluyormuş
Bende öyle düşünüyorum ama bugün doktor eğer sağlıksız bir gebelikse vucud dışarı atmk için uğraşıyorda olabilir dedi ama sağlıklı gebeliktede lekelenme oluyormuş
Ne kadar negatif konuşan bir doktormuş öyle de olabilir evet ama olumlu konuşması gerekir. Bu sitede çoğu kişi lekelenme yaşıyor hatta bende neden yerleşme kanaması olmadı diye korkmuştum da