Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk sac varsa bebek de vardır diyorlarSon regle göre 6+1deyim. Bebişin kalp atışını ve kendisini göremedik. Kese bir haftada 7mmden 16mm büyümüş bir de bu hafta yolk sac denen beslenme kesesini gördük. İlk gebeliğim. Kalp atışı duyamamak normal mi bu günlerde.yorumunuz nedir
Genelde 7.haftada duyuluyor ben yarın 6+0 olucam kalp atışı randevum var bakalım duyabilecek miyizSon regle göre 6+1deyim. Bebişin kalp atışını ve kendisini göremedik. Kese bir haftada 7mmden 16mm büyümüş bir de bu hafta yolk sac denen beslenme kesesini gördük. İlk gebeliğim. Kalp atışı duyamamak normal mi bu günlerde.yorumunuz nedir
Canım benim de bu hafta 6+2 de karından sadece kese ve yolk sac gözüktü, kese 15 mmdi. Doktor ne gördündüğünü vb söylemedi, ben bildiğim kadarı ile sadece yolk sac gördüm. Doktor her şey yolunda, haftaya gel kalp atışını duyarız dedi. 7+3'e randevu aldım. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)Son regle göre 6+1deyim. Bebişin kalp atışını ve kendisini göremedik. Kese bir haftada 7mmden 16mm büyümüş bir de bu hafta yolk sac denen beslenme kesesini gördük. İlk gebeliğim. Kalp atışı duyamamak normal mi bu günlerde.yorumunuz nedir
Doktorun göremediği bebeği yolk sac ben gördüm hatta gösterdim videosu bile var 6+0 da bazen gözden kaçıyor çünki daha minicikCanım benim de bu hafta 6+2 de karından sadece kese ve yolk sac gözüktü, kese 15 mmdi. Doktor ne gördündüğünü vb söylemedi, ben bildiğim kadarı ile sadece yolk sac gördüm. Doktor her şey yolunda, haftaya gel kalp atışını duyarız dedi. 7+3'e randevu aldım. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Kalp atışını görebildiniz mi bnm de 6/1 kese 15 mm di 7/1 de randevum vsr tüp bebek inş duyarımCanım benim de bu hafta 6+2 de karından sadece kese ve yolk sac gözüktü, kese 15 mmdi. Doktor ne gördündüğünü vb söylemedi, ben bildiğim kadarı ile sadece yolk sac gördüm. Doktor her şey yolunda, haftaya gel kalp atışını duyarız dedi. 7+3'e randevu aldım. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Merhaba, evet görebildik karından ultrason ile hatta bugün 10 haftalık olduk ve Fetal dna için kan bile verdimKalp atışını görebildiniz mi bnm de 6/1 kese 15 mm di 7/1 de randevum vsr tüp bebek inş duyarım
Fetal dna nasıl yaptırdınız kimi eve gelip kan alıyormuş fiyat neydi cinsiyet de söylenicekmi ? Özellikle belirtmek gerekiyormuş galibaMerhaba, evet görebildik karından ultrason ile hatta bugün 10 haftalık olduk ve Fetal dna için kan bile verdimUmarım siz de görürsünüz
![]()
Doktorumuz Nevagen ve Primis önermişti, Nevagen ile anlaştık. Eve gelip kan aldılar, 10. Haftamın ilk günüydü bana biraz erken geldi ama çıkar dediler çıkmazsa da ücretsiz tekrar ediyolarmış. Cinsiyet de bakılacak ancak bize değil doktora söylüyorlar, doktor veriyor bilgisini. Diğer tüm bilgiler bize de iletilecekmiş.Fetal dna nasıl yaptırdınız kimi eve gelip kan alıyormuş fiyat neydi cinsiyet de söylenicekmi ? Özellikle belirtmek gerekiyormuş galiba
Fiyat neydi acabaDoktorumuz Nevagen ve Primis önermişti, Nevagen ile anlaştık. Eve gelip kan aldılar, 10. Haftamın ilk günüydü bana biraz erken geldi ama çıkar dediler çıkmazsa da ücretsiz tekrar ediyolarmış. Cinsiyet de bakılacak ancak bize değil doktora söylüyorlar, doktor veriyor bilgisini. Diğer tüm bilgiler bize de iletilecekmiş.
13 bin fiyat verildi. 14müş normalde ama doktorumuzun indirimi varmış bin lira öyle dedilerFiyat neydi acaba
İletişim bilgileri varmı fiyatı baya iyiymiş ben izmirdeyüm burda fiyatlar baya ucuk13 bin fiyat verildi. 14müş normalde ama doktorumuzun indirimi varmış bin lira öyle dediler
Tabii veriyim ama ben Tekirdağ'da yaşıyorum buranın temsilcisi ile görüşmüştüm. Sizi yönlendirir belki o tarafta hizmet veriliyorsa. Esin Uysal 05078568011İletişim bilgileri varmı fiyatı baya iyiymiş ben izmirdeyüm burda fiyatlar baya ucuk
Durum su an nasıl 8 haftaya gireceğiz cuma günü kalp atışı için gdzgzSon regle göre 6+1deyim. Bebişin kalp atışını ve kendisini göremedik. Kese bir haftada 7mmden 16mm büyümüş bir de bu hafta yolk sac denen beslenme kesesini gördük. İlk gebeliğim. Kalp atışı duyamamak normal mi bu günlerde.yorumunuz nedir
Merhaba, şu an 11.haftadayim. 6+3 ya da 4te tekrar hastaneye gittim stres olduğum için. Normal ultrasonla çok az duyuldu. 8.hafta da kalp atışı daha net duyuldu. 7 buçuk 8.haftaya kadar duyulması da duyulmaması da normal anladığım kadarıyla. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsınDurum su an nasıl 8 haftaya gireceğiz cuma günü kalp atışı için gdzgz
Allah razı olsun kardeşim bizde duyduk elhamdülillah rabbim usteyen herkese nasıp etsin inşallahMerhaba, şu an 11.haftadayim. 6+3 ya da 4te tekrar hastaneye gittim stres olduğum için. Normal ultrasonla çok az duyuldu. 8.hafta da kalp atışı daha net duyuldu. 7 buçuk 8.haftaya kadar duyulması da duyulmaması da normal anladığım kadarıyla. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın