• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+2 haftalık kese var bebek yok

Yani ben doktor değilim ama gerçekten üzülmek için çok erken. En azımdan 7. Veya 8.haftayı bekleyin derim
Ben de aslında öyle düşünmüştüm 21 inde kese bile göremeyince 30 unda gittigimde istediğim kesenin rahim içinde oluştuğunu görebilmekti. Kalp atışını sonra duyarız diyordum ama doktor öyle olumlu göremiyorum diyince çok morelim bozuldu

Ben bi kalbini duyduğumdaki kese boyutuna bakayım size moral olsun
Çünkü 1,9 çok küçük
Zaten duyulmazdı
Doktoral duymasada hareketlerini görmek istemiş öyle söyledi ben de bakıyorum araştırıyorum 4 mm öncesi çok normal yazıyor her yerde. Bir de benim adetin 5. Gecikme gününde silik çizgi çıktı acaba diyorum bir kaç gün geç döllenme olabilir mi bu hafta onu soracağım

Doktoral duymasada hareketlerini görmek istemiş öyle söyledi ben de bakıyorum araştırıyorum 4 mm öncesi çok normal yazıyor her yerde. Bir de benim adetin 5. Gecikme gününde silik çizgi çıktı acaba diyorum bir kaç gün geç döllenme olabilir mi bu hafta onu soracağım
Ben duymakla duymamak arasında kaldığımda kıpırtı gördüğümde kese 8 mm miş (7.hafta)

Gümbür gümbür duyduğumda 16 mm miş (8.hafta)

Yani biraz daha bekleyin 🙏🏼 geç döllenme ihtimaline karşı

Ben duymakla duymamak arasında kaldığımda kıpırtı gördüğümde kese 8 mm miş (7.hafta)

Gümbür gümbür duyduğumda 16 mm miş (8.hafta)

Yani biraz daha bekleyin 🙏🏼 geç döllenme ihtimaline karşı
Cumartesi gideceğiz umarım hayırlı haberler alırız cumartesi günü ben de 6+5 olacağım adet tarihine göre

Kızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
Muhtemelen geç döllenme olmuştur, kalbinizi ferah tutun inşallah kalp atışlarını duyarsınız 🙏

Kızlar 30 günde bir regl olan biriyim.yumurtlamam çok geç dönemlerde oluyor son adet 10 Eylül şuan 6+2 haftalık gebeyim bugün Hastaneye gittim doktor karından ultrasyon yaptı.ben Altan muane istedim ama tehlikeli diyip yapmadı . karın ultrasyonundan baktık iste kese var ama bebek yok vajinal ultrasyondan bakmasını isterdim.ama doktor kötü birşey demedi ama endişelendim 10 gün sonra tekrar gel dedi içinizde böyle olan sonradan kalp sesini duyan var mı ?
Bir doktor nasıl vajinal ultrason tehlikeli diyebilir ? Bu konuda nasıl bir araştırma var ki acaba ? Dayanağı nedir

Back
X