- 16 Şubat 2023
- 68
- 16
- 8
- 42
- Konu Sahibi fatmaburhan
Merhabalar 6+2 haftalik hamileyim. Yolk kesesini gördük yanliz kalp atışını alamadık normal mi? Ekte ultrasyon goruntulerim var. Yolk kesesini siz de gördünüz mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bisey demedi 6 gun sonrasi için gun verdi. Ben ileri yas hamileligi yaşıyorumMerhaba bende yarın 6 haftalik oluyorum. 6+4 de gitmeyi düşünüyorum. Dr ne dedi duyduğuma göre yolk iyi bisey mis sonraki günlerde bebek oluşacak mis.
BEN 6+1 DE GİTMİŞTİM KESE VE YOLK GÖZÜKTÜ KESE 14MM Dİ SONRA 7+4 DE GİTTİM ADET TARİHİME GÖRE BEBEK VE KALP ATIŞI GÖZÜKTÜ GEBELİĞİM 6+4 GÜNDÜ GERİDEN GELİYORMUŞ BİR HAFTA KESE BOYU KAÇMerhabalar 6+2 haftalik hamileyim. Yolk kesesini gördük yanliz kalp atışını alamadık normal mi? Ekte ultrasyon goruntulerim var. Yolk kesesini siz de gördünüz mü?
Kalp atışını alamadı.Yolk bebek zaten canım o varsa boş kese değil demek . Yani bebişin seninle demek
Yaaa çok teşekkür ederim. İnşallah oğlusun gibi tatlı olur benim bebegimdeBebişinin kesesi oğluşumunkine benziyor sağlıcakla vakitli sıhhatli doğsun minnoşunuz
Yolk köşesini sizde gördünüz mü?Yaaa çok teşekkür ederim. İnşallah oğlusun gibi tatlı olur benim bebegimde
Normal. Saglikla gelsin insallah, omru guzel olsun.Merhabalar 6+2 haftalik hamileyim. Yolk kesesini gördük yanliz kalp atışını alamadık normal mi? Ekte ultrasyon goruntulerim var. Yolk kesesini siz de gördünüz mü?
Benim kesemin haftasiyla uyumlu olduğunu söyledi doktorum. Kalp atisi almam gerekiyordu alamadım dediBEN 6+1 DE GİTMİŞTİM KESE VE YOLK GÖZÜKTÜ KESE 14MM Dİ SONRA 7+4 DE GİTTİM ADET TARİHİME GÖRE BEBEK VE KALP ATIŞI GÖZÜKTÜ GEBELİĞİM 6+4 GÜNDÜ GERİDEN GELİYORMUŞ BİR HAFTA KESE BOYU KAÇ
Çok teşekkür ederimNormal. Saglikla gelsin insallah, omru guzel olsun.
yolksac gözüktüyse bi kaç güne bebekte gözükür kuzumBenim kesemin haftasiyla uyumlu olduğunu söyledi doktorum. Kalp atisi almam gerekiyordu alamadım dedi
Yolk kesesi var dedi doktorsanırım yolksacta gözükmüyor canım
8 haftaya kadar kalp atışı beklenebilirBenim kesemin haftasiyla uyumlu olduğunu söyledi doktorum. Kalp atisi almam gerekiyordu alamadım dedi
Vajinal ultrasonlamı baktı benimde ilk yolk gözüktü sonraki hafta bebek ve kalp atışıYolk kesesi var dedi doktor
Hem vajinal hemde karından. Bakan kişi perinatolog aynı zamandaVajinal ultrasonlamı baktı benimde ilk yolk gözüktü sonraki hafta bebek ve kalp atışı
evet reşat hocanın ismini çok duydum iyi bi doktormuşHem vajinal hemde karından. Bakan kişi perinatolog aynı zamanda
Gördünüz mü sizYolk köşesini sizde gördünüz mü?
Benim zuat acar Reşat beyin odasında vajinal baktıevet reşat hocanın ismini çok duydum iyi bi doktormuş