Bebek İkinci El 6-18 ay mothercare uyku tulumu ve mothercare 9-12 astronot/3 den fazla satış konusu açmak yasak

krem rengi yandan açılır tertemiz sorunsuz unisex kullanılabilir 6-18 ay :3::3::3:
kargu benden 30tl $uyku tulumu kanguru 005.jpg $uyku tulumu kanguru 004.jpg $uyku tulumu kanguru 003.jpg $uyku tulumu kanguru 002.jpg

resimleri ışıkta çektim o nedenle boyle çıktı...:9::9::9:

Özellikleri:

İçe ve dışa dönük pozisyonlar olarak iki farklı şekilde kullanılabilir.

Ürünün Madde İçeriği :%50 Koton.%50 Poliester.

Temizleme Şartları :Elde Yıkanabilir.

Teknik Özellikleri :
Yumuşak gözenekli ağ,terlemeyi önler.Güçlendirilmiş baş dayama bölümü,boyun bölümüne ağırlık vermez.
Bebeği koruyan halkalar sayesinde taşıyıcının hareket özgürlüğünü sağlar.
Çift Ayarlama Sistemi,bebeğin gelişimini takiben uzatabilme ya da kısaltabilme imkanı sunar.
Omuz pedleri oldukça rahattır.Pratik ve güvenli kilit tokaları , sonsuz pozisyona ayarlanabilir.
Ergonomik sırt Bölümü,ağırlığı eşit oranda dağıtan sırt desteği sağlar.
Hava Dolaşım Sistemi,gözenekler sayesinde hava dolaşımını sağlar.

Ürünün Açık Ölçüleri: Yükseklik: 12cm, En: 35cm, Boy: 45cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri: Yükseklik: 14cm, En: 26cm, Boy: 40cm
Kalite Belgeleri :CE

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0-9 Ay

saglamdır.85tl:3::3::8:
Eki Görüntüle 1056345 Eki Görüntüle 1056346 Eki Görüntüle 1056347

Canım kanguruyu kaç ayda kullanmaya başladın? Ne kadar kullandın? Bana tecrübelerini anlatır mısın?

Canım kanguruyu kaç ayda kullanmaya başladın? Ne kadar kullandın? Bana tecrübelerini anlatır mısın?

canm tecrübe derken çok derin bi soru sormuşsun:34: benim oglum çok gazlıydı hep kucakta tasıdık böyle bişey almak istioduk kadesim arkadasından almış verdi bize ama geç olmustu kullanmak nasip olmadı yani...2-3 kere evde denemek için taktım sadece...diger ucuzlara göre baya baya farkediyo...o ucuzlarda belim agrımıstı ama bu çok rahat gelmişti...

$örgüler 017.jpg $örgüler 018.jpg $örgüler 016.jpg

9-12 aylık...çok kullandık ama tertemiz yıkanınca yeni gibioluyor...tam bebeginizin emeklemekten adım atmaya geçiş dönemi oldugundan ayakları kaydırmaz taban.ister uyku tulumu olarak kullanın ister dısarı çıkın...çok soguk havalarda bile bununla çok çıktık dısarıya...rengi de çok tatlı...50tl düşünüyorum..

çok işinize yarayacak temiz ürünler hala satıştalar...
yardımcı olurum merak etmeyin...

chicco kanguru satılmıştır...:46::46::46:
diger ürünlerin satışları devam ediyor...

Kış geliyor
Uyku tulumu ve astronot çok yardımcınız olacak

Ikisi 70 tl oldu.....
yeniden farksız kaçırmayın......