Bebek İkinci El 6-12 ay kız tulum, elbise, mayo, emzik ve diğerleri

Arkadaşlar; kapıda ödemeli olmadığım sürece kargoları indirimli gönderiyorum .bilginize... kargo parasını sorun etmeyin. beğendiklerinizi söyleyin, anlaşırız.

6-12 AY GRUBUNDA KALANLAR
6-9 ay lcw marka elbise - ÜCRETSİZ
6-9 ay pembe tayt lcw arkası papatya desenli - 4 tl
6-9 AY Örgü elbise sıfır ürün - 8 tl
74 cm C&A marka 9-12 aya uyumlu tek alt mayo çok şeker 5 tl
9-12 ay wenice marka ayaklı tulum - 6 tl
9-12 ay wenice marka ayaklı tulum - 6 tl
9-12 ay wenice marka ayaklı tulum(giyilmedi,etiketi çıkarıldı) - 10 tl
1 yaş pembe örgü elbise çok cici duruyor -8 tl ( 1,5 yaşa kadar giydik)
1 yaş çizgili önden bağcıklı elbise - ÜCRETSİZ
1 yaş denizci kız elbise+bandana çok severek giydik 2 kez boyun kısmı dar olduğu için biraz esnetildi fakat hiçbir sıkıntısı yok tertemizdir. - 15 TL
1 yaş balon elbise. sol kısmın dikişi biraz açılmış ama sapasağlam.doğum günümüzde giydik. -5 tl
1 yaş bolerolu elbise -6 tl
1-2 yaş askılı bluz -3 tl
sol havlu kısmında çok hafif bir lekesi var. gezmelik önlüğümüzdü. bir iki kez giydik. 4 tl

bu ay aralığına ait kalanlar sadece bunlar. kaçırmayın.

KALANLAR

6-9 ay lcw marka elbise - ÜCRETSİZ
6-9 ay pembe tayt lcw arkası papatya desenli - 4 tl
6-9 AY Örgü elbise. sıfır ürün - 8 tl
74 cm C&A marka 9-12 aya uyumlu tek alt mayo çok şeker 5 tl
9-12 ay wenice marka ayaklı tulum(giyilmedi,etiketi çıkarıldı) - 10 tl
1 yaş pembe örgü elbise çok cici duruyor -8 tl ( 1,5 yaşa kadar giydik)
1 yaş çizgili önden bağcıklı elbise - ÜCRETSİZ
1 yaş denizci kız elbise+bandana çok severek giydik 2 kez boyun kısmı dar olduğu için biraz esnetildi fakat hiçbir sıkıntısı yok tertemizdir. - 15 TL
1 yaş bolerolu elbise -6 tl
1-2 yaş askılı bluz -3 tl
sol havlu kısmında çok hafif bir lekesi var. gezmelik önlüğümüzdü. bir iki kez giydik. 4 tl

yeni eklenenler

dentinox diş jeli 20 gr. sıfırdır. evde bulunsun diye fazla almıştık. ama kullanmıyoruz artık. başkasının ihtiyacı görülsün. 2014/10 son kullanım tarihi; piyasa fiyatının altında veriyorum. sadece 7 tl
ateş ölçer emzik. hiç kullanmadık. ama kutusunu atmıştım. kapağı koruyor zaten. int.den almıştım. markası yok. sadece 12 tl
nuk emzik 6-18 ay ( 2 numara) sıfır kutusuyla. kızım emzik çok kullandı fazladan aldıklarımız herzaman bulunmuyor diye. silikonlu rose&blue modeli sadece 7 tl
emzik askısı zincirli kurbağa modelli yeşil sadece 2 tl yanında ateş ölçer bandı hediye. bebeğinizin alnına takıyorsunuz bandana gibi. ateşi olduğunda üstteki yazı belirginleşiyor, ateşi düşünce yazı silikleşiyor.
emzik kutusu sadece 2 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…