Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm özel mesaj attım 0-6 ay ile ilgili baktınız mı ?
canım kendisi sanırım pc değil kesin çocuklarıla uğraşıyo mesajını aldığında
sana döner canım :)
teşekkür ederim eft saati geçti de kızlar ben ilk defa alıcam burdan önce eft yapıyoruz sonra kargo değil mi :)
kaç ay için ilk sıradaki cnm kaç cm
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin peki neyi önerirsiniz benim amacım sezaryen aldığım gun sut tam gelmeyince ondan yardım almayı düşünüyorum o yüzden cok da abartılı bir seye gerek yok galiba diye ama kullanan birinin tavsiyesi benim icin önemli kusura bakmayın hala özelden mesaj atamıyorummrlhzl .!.:merhaba manuel pompa fiyatı sormuşsunuz,göüme takıldı yazmadan edemedim.Alacaksanız kesinlikle manuel almayın.Parayı çöpe atmış olursunuz.İnanın elektri makinalar bile zor öekiyor sütü.manuel hem çok acı hem çok zaman.pek çok aleti denemiş ve deneyim kazanmış biri olarak sadece sizi bilgilendirmek istedim.İyi geceler...
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin peki neyi önerirsiniz benim amacım sezaryen aldığım gun sut tam gelmeyince ondan yardım almayı düşünüyorum o yüzden cok da abartılı bir seye gerek yok galiba diye ama kullanan birinin tavsiyesi benim icin önemli kusura bakmayın hala özelden mesaj atamıyorum
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin peki neyi önerirsiniz benim amacım sezaryen aldığım gun sut tam gelmeyince ondan yardım almayı düşünüyorum o yüzden cok da abartılı bir seye gerek yok galiba diye ama kullanan birinin tavsiyesi benim icin önemli kusura bakmayın hala özelden mesaj atamıyorum