Bebek İkinci El 6-12 ay KIZ BEBEK KIYAFETLERİ

Canım sana özelden mesaj attım ama eksik yazdım tam
gönderdim öyle aklıma geldi 10 dakka geçsin sana
şehiride yazacam canım :) :d

adidas ayakkabı kaç no ve şortlu tulumlar aslında sana ilk yazdıklarım sen 6-12 diyorsun ama benim kız 7.ayını doldurmak üzere anlayamıyorum hangileri olur diye bana 9 ay ve üzeri lazım mrhzl canım cevaplarsan sevinirim şortlu tulumları çok beğendim beyaz

ya ben numaralandırmayı unutmuşum,hangi beyaz şortlu tulum soldan başlayarak sayarsan cevap vereceğim.ayakkabılar 18 numara biz 6 aydan 1 yaşa kadar giydik ama tabi ayakta süs yürüme olmadığından:)

sondan 3 ve 4 gliba dimi onlar senin kıza olur.ikisini 10 liraya veririm

$30-kadife tulum-7 tl.jpg $29-mothercare badi seti 15 tl.jpg $35-5.jpg $26-3.jpg $40-4.jpg $ÖNLÜK naylon büyük boy-2.jpg $hırka-4.jpg $41-kanz set 5.jpg $42-kanz set 7tl.jpg $20-3.jpg $16-3.jpg $7-3.jpg $6-3.jpg $12-4.jpg $13-3.jpg $SAM_0211.jpg $SAM_0212.jpg $SAM_0213.jpg

özellikle ilk sıradaki kadife tulumu,set badileri(mothercare-kanz)ayakkabıyı kesinlikle tavsiye ediyorum.kadife ttulum baharda dışarı çıkarken çok iyi olmuştu.baharda geldi sayılır:)
bunlar kaldı son olarak ilgilenenler için güncelledim.

senin kıza olmaz cnm 3/6 ay.bu arada ayakkabıyı kaçıracaksın bu gidişle

kaç ay için ilk sıradaki cnm kaç cm

ben geçenlerde 1 yaş ve üstü kıyafet ekledim özellikle sende bak diye görmedinmi?hemende alıcı çıktı ama,aslında sende yazmıştın galiba bana tam hatırlamıyorum da.bu arada ayakkabılarıda kaçıracaksın bu gidişle.

evet almak istiyorum aklım kalmadı değil ama tek onun için de kargo parası vermek istemiyorum açıkçası bilemedim şöyle 10 tl desen yanında da bir kaç ürün daha alsam keşke :) ama sonuçta sen de o ayakkabıyı eminim pahalıya aldın değerinde satmanı da isterim tabiki

hı evet 55 e aldım:)ya çok iyi olmasa sana tavsiye etmem zaten.Az daha bekleyelim bakalım

mrlhzl .!.:
merhaba manuel pompa fiyatı sormuşsunuz,göüme takıldı yazmadan edemedim.Alacaksanız kesinlikle manuel almayın.Parayı çöpe atmış olursunuz.İnanın elektri makinalar bile zor öekiyor sütü.manuel hem çok acı hem çok zaman.pek çok aleti denemiş ve deneyim kazanmış biri olarak sadece sizi bilgilendirmek istedim.İyi geceler...:KK49:
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin peki neyi önerirsiniz benim amacım sezaryen aldığım gun sut tam gelmeyince ondan yardım almayı düşünüyorum o yüzden cok da abartılı bir seye gerek yok galiba diye ama kullanan birinin tavsiyesi benim icin önemli kusura bakmayın hala özelden mesaj atamıyorum

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin peki neyi önerirsiniz benim amacım sezaryen aldığım gun sut tam gelmeyince ondan yardım almayı düşünüyorum o yüzden cok da abartılı bir seye gerek yok galiba diye ama kullanan birinin tavsiyesi benim icin önemli kusura bakmayın hala özelden mesaj atamıyorum

ilk çocuğunuzmu acaba?

özelden yarın cevap atacağım size.iyi geceler..

X