Merhaba 34 numara ayakkabimiz...
Merhaba puma ayrildi, ilave ayakkabi 've kislik mont ekleyecegim...Merhaba Puma 36 no ayakkabı duruyomu birde arabaların fiyatları ne kadar
Merhaba arabalari sormuşsunuz. 50 tl lik alusverise hediyem demistim. Tek olursa 3 tlMerhaba Puma 36 no ayakkabı duruyomu birde arabaların fiyatları ne kadar
Arabalardan bi kaç tane almak istiyorum ayrıca turuncu ayakkabıyı da.. ekliceniz ayakkabı ve montuda görmek istiyorum No mu ozelinize gönderdimMerhaba arabalari sormuşsunuz. 50 tl lik alusverise hediyem demistim. Tek olursa 3 tl
Merhabalar ...Turuncu ayakkabiyi ayiriyorun,arabalari seçersiniz ..Ayakkabi 've montlari da en kısa zamanda yukleyecegimNumaranizi aldim.iyi akşamlar...Arabalardan bi kaç tane almak istiyorum ayrıca turuncu ayakkabıyı da.. ekliceniz ayakkabı ve montuda görmek istiyorum No mu ozelinize gönderdim
Merhaba canım hosbulduk evet aksiliklerim oldu biraz Çok şükür burdayiz yine....Lescon krampon olan mı??Digerlerini de yukluyecegim inşallah....canım merhaba hoşgeldin uzun zamandır yoktun bana lesson marka ayakkabıyı ayırabilirmisin ayrıca ekliyeceğin ürünleride görmek isterim