Gebeliğe Hazırlık 6+1 Us uyumlu bebekte düşük kalp atışı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oshamafe

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
107
68
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Sat a göre 8+1 ama ultrasona 6+1 uyumlu bir gebeligim var . Bebek kalp atımı 98 bpm , silik/ düşük.
Dr : ' 1 hafta daha takip edelim ama genelde bu durum düşük ile sonuçlanır. Ya da ilerlese bile çocukta anomali olma ihtimali çok yüksek. ' dedi .
Başına böyle bir şey gelen var mı? İlk haftalarda kalp atımı yavaş olup daha sonra toparlayan ? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ben ilk gebeliğimde yaşadım çok benzerini, maalesef kaybettik Sağlıksız gebelik olunca öyle oluyor vücut sonlandırıyor dediler

Ben ilk gebeliğimde yaşadım çok benzerini, maalesef kaybettik Sağlıksız gebelik olunca öyle oluyor vücut sonlandırıyor dediler
Çok geçmiş olsun Benim de 3.kaybım olacak eğer olursa . Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yıpratıyor insanı. Eliniz kolunuz bağlı bekliyorsunuz sadece . Hayırlısı Allah'tan .

Ben de iki kere yaşadım İkincide kalp atışı da görülememişti. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır ve toparlar İnşallah korkulan şey olmaz

benim de basima geldi ustelik kalbi de yavas atmiyordu normaldi.ama gelisimi gerideydi.hep de geriye dusuyorudu 8. haftada da tamamen gelisimi durdu

Kızlar ben de bugün doktora gittim gecen hafta 5+5 ti her sey iyiyidi bu hafta doktor kalp atısı yavaslamks dedi kalakaldım 3. Gebeliğim ilk ikisini de kaybettim ne yapacagımı bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…