• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 6+1 Us uyumlu bebekte düşük kalp atışı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oshamafe

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
107
68
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Sat a göre 8+1 ama ultrasona 6+1 uyumlu bir gebeligim var . Bebek kalp atımı 98 bpm , silik/ düşük.
Dr : ' 1 hafta daha takip edelim ama genelde bu durum düşük ile sonuçlanır. Ya da ilerlese bile çocukta anomali olma ihtimali çok yüksek. ' dedi .
Başına böyle bir şey gelen var mı? İlk haftalarda kalp atımı yavaş olup daha sonra toparlayan ? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ben ilk gebeliğimde yaşadım çok benzerini, maalesef kaybettik😔 Sağlıksız gebelik olunca öyle oluyor vücut sonlandırıyor dediler

Ben ilk gebeliğimde yaşadım çok benzerini, maalesef kaybettik😔 Sağlıksız gebelik olunca öyle oluyor vücut sonlandırıyor dediler
Çok geçmiş olsun😔 Benim de 3.kaybım olacak eğer olursa . Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak yıpratıyor insanı. Eliniz kolunuz bağlı bekliyorsunuz sadece . Hayırlısı Allah'tan .

Ben de iki kere yaşadım😔 İkincide kalp atışı da görülememişti. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır ve toparlar 🤲 İnşallah korkulan şey olmaz 🤲

Merhaba arkadaşlar,
Sat a göre 8+1 ama ultrasona 6+1 uyumlu bir gebeligim var . Bebek kalp atımı 98 bpm , silik/ düşük.
Dr : ' 1 hafta daha takip edelim ama genelde bu durum düşük ile sonuçlanır. Ya da ilerlese bile çocukta anomali olma ihtimali çok yüksek. ' dedi .
Başına böyle bir şey gelen var mı? İlk haftalarda kalp atımı yavaş olup daha sonra toparlayan ? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
benim de basima geldi ustelik kalbi de yavas atmiyordu normaldi.ama gelisimi gerideydi.hep de geriye dusuyorudu 8. haftada da tamamen gelisimi durdu:(

Kızlar ben de bugün doktora gittim gecen hafta 5+5 ti her sey iyiyidi bu hafta doktor kalp atısı yavaslamks dedi kalakaldım 3. Gebeliğim ilk ikisini de kaybettim ne yapacagımı bilmiyorum :/

Back