Gebeliğe Hazırlık 6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm 🥺 bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minevsky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
3
0
29
6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm 🥺 bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu.Doktor haftaya gelmemi istedi geç döllenme olabilir fakat boş gebelik ihtimali de var sanırım
😔

Sağlıklı ise sizinle her türlü tutunacak, stres yapmayın boş yere. Dinlenin kendinizi yormayın.

9+2de kalp atışı duyduk o haftaya kadar dr, hastahane 3 farklı yer gezdim.

6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm 🥺 bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu.Doktor haftaya gelmemi istedi geç döllenme olabilir fakat boş gebelik ihtimali de var sanırım
😔
Moralinizi bozmayın kendi sağlığınız her şeyden önemli.

6+2 kahverengi kanama başladi bende de , doktora gittim kese çok düzgün sağlıklı ama bebek yok dedi 12 mm dedi yüzde şans veriyoruz , geç döllenme olmuş olabilirmiş bekleyelim dedi kanamam hala devam ediyor progestan kullanıyorum. Kese etrafında kan yok bu kan nerden geliyo onuda anlamadım aynı durumu yaşayan varmı

X