Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm 🥺 bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu
6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu.Doktor haftaya gelmemi istedi geç döllenme olabilir fakat boş gebelik ihtimali de var sanırım
6+1 haftalık gebe olduğum söylendi fakat kese varken bebek yok çok üzgünüm bu durumu yaşayanlar neler yaptınız sonrasında ne gibi sonuçlar oldu.Doktor haftaya gelmemi istedi geç döllenme olabilir fakat boş gebelik ihtimali de var sanırım
6+2 kahverengi kanama başladi bende de , doktora gittim kese çok düzgün sağlıklı ama bebek yok dedi 12 mm dedi yüzde şans veriyoruz , geç döllenme olmuş olabilirmiş bekleyelim dedi kanamam hala devam ediyor progestan kullanıyorum. Kese etrafında kan yok bu kan nerden geliyo onuda anlamadım aynı durumu yaşayan varmı