Bebek İkinci El =5TL= Battaniyeler,bornoz,örme yelek,ceket,avent gereçler,disney önlükler

nrmmrt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
791
31
118

battaniyeler kullanıldı mı acaba

battaniyeler kullanıldı mı

bize göre yeni bişeyler çıktımıı?? sandaletlere her gün yeniden bayılıyorumm

Bunların arasında size göre bişey yok maalesef. Ama yakında olur; )) bende gecen yaz sandaletlere bakıp bakıp hayran oluyordum))

Bunların arasında size göre bişey yok maalesef. Ama yakında olur; )) bende gecen yaz sandaletlere bakıp bakıp hayran oluyordum))

o kadar yenilerdiki aldıklarım sizden başka şeylerde almayı çok istiyorum..buradakilerde tertemiz görünüyor..bekliyorum o zaman bana haber verin ekleyince kapılmasıınn:)))))iyi satışlarrr

çok merrak ettim örgüler sıfırmı? öyle gözüküyorda..annem görmesin hemmennn örneğini çıkarıverir hepsiniinn:)))))))))

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Ilk satışım size oldu ve bana ugurlu geldiniz:)) Inşallah size göre bişeyler olunca hbr veririm. Bu arada örgüler sıfır..hiç giyilmedi kesinlikle.

canım takas düşünürmüsün

PelinPer arkadaşım özel msjini aldım fakat ben henüz özel msj yazamıyorum. Istedigin ürünlerin bi çoğu duruyor, satilmadi..

gri beyaz battaniye ve sarı güneşli battaniye hala satılık mı. bide hangi ildesiniz gönderimi nasıl sağlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…