akmanesra Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 22 0 286 Kütahya 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi akmanesra #1 arkadaşlar kullanan varsa işe yarayıp yaramadığını yazabilir mi lütfenzemuszemus
A armi09 Ziyaretçi 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi akmanesra #2 bende merk edyrm acaba gercekten işe yaryrmu bide guvenemıyrm en iisi spor sanırım:)
S smyrnaa Ziyaretçi 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi akmanesra #3 ben kullanıyorum 2 hafta kadar oldu sanırım iştahı baya azaltıyor ben yanında diyette yaptığım için kilo verdim iştahı azaltması baya iyi
ben kullanıyorum 2 hafta kadar oldu sanırım iştahı baya azaltıyor ben yanında diyette yaptığım için kilo verdim iştahı azaltması baya iyi
F funbir Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 12 0 86 Diğer 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi akmanesra #4 Aman ha deyim arkadaşım. Ben acısıyla tatlısıyla kısmına ayrıntılı yazdım, bir göat istersen. Her bünyede aynısı olmayabilir ama hapla bu iş olmaz.
Aman ha deyim arkadaşım. Ben acısıyla tatlısıyla kısmına ayrıntılı yazdım, bir göat istersen. Her bünyede aynısı olmayabilir ama hapla bu iş olmaz.