Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba;ben bitki çaylarına biraz düşkünümdür bir çoğunu denemişliğim var.liptondan ziyade ben sana gnc de organıc form(with rooibos) diye bi çay var onu öneririm kullandım memenunda kaldım(kilo verdirir mi?spor ya da diyetin yanında kullanırsan olabilir)bende daha çok tuvalete çıkamama gibi bir sorun vardı rahatlattı.hazımsızlığımıda giderdi.kullanımıda(aç karnına içiliyo)ben sabah kalktığımda bir bardak suyu içip hemen bu çayı yapıyorum(şekersiz)burada spordan önce kullanıyorum gün içerisinde 2-3bardak kendin ayarlayıp tüketebilirsin.benim ki sadece bi öneri umarım kullanırsan memnun kalırsın..
evet yaklasık 1bcuk aydır cıddı dıyet yapıyorum yanında gunde 2 kere yüryüş ve up shaper ile mekik dans ve karın sıkılaştırma hareketlerı :) bu cayı denemek ısterım marketlerde satılıyormu pekı ? yoksa aktardanmı temın edebılırız ?
beşi bi arada çayını kullandım evet kilo verdiriyo ama bir ayda 1 kilo filan yani pek faydasını göremedim diyebılırım, boşuna zaman kaybetmeyıp farklı şeyler bulmanızı tavsiye ederim
Aktarda satılan besı bı arada caylardan alırsan daha etkılı olur canım. Ben bı ara spor dıyet ve besı arada cayı kullandm ve 10 kıloya yakın vermstm. Bu cayı hala yemeklerden once ıcerım etkısını gordm.