• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5gün kala test

kaazann

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Çok erken biliyorum ama kaybım çok 5 kürtaj 2diş gebelik o yüzden erkenden bakma durumunda kalıyorum süreci takip edebilmek için sizce çok hafif bir gölge var mı bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_5569.webp
    IMG_5569.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_5567.webp
    IMG_5567.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 96
Çok erken biliyorum ama kaybım çok 5 kürtaj 2diş gebelik o yüzden erkenden bakma durumunda kalıyorum süreci takip edebilmek için sizce çok hafif bir gölge var mı bana mı öyle geliyor
İkinci fotoğrafta çok ince bir silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır canım. Yaşadıkların için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir süreç olur 🤲🏻🫂

İkinci fotoğrafta çok ince bir silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır canım. Yaşadıkların için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir süreç olur 🤲🏻🫂
Amin İşallah korkar oldum artık hevesle bekleyemiyorum maalesef 🥹😞

Bence de var gibi erken gebelik testi alsana o ilk zamanlarda daha hassas olduğu için daha net sonuç çıkarır

Yaptım sonrasında kan verdim <<5.0 çıktı 4gün kala verdim

Eklentiler

• IMG_5590.webp
    IMG_5590.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 67
gebelik yok dedi anlamadım artık bu işi ben

Yaptım sonrasında kan verdim <<5.0 çıktı 4gün kala verdim
Kan testini ne zaman verdin acaba bence var gibi kan testini tekrarla derim yükselme varsa vardır zaten. Kayıpların içinde çok üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah

Canım ben âdetime yedi gün kala öğrendim aynı bu şekilde çıktı testim evde sonra aralıklarla özel bi hastanede aynı saatlerde beta takibi yaptım düzenli artış olunca doktora gittim ve Rabbime hamd olsun kızım dünyada üç aylık oldu bile Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Kan testini ne zaman verdin acaba bence var gibi kan testini tekrarla derim yükselme varsa vardır zaten. Kayıpların içinde çok üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah
Yok hastalandım maalesef

Back
X