Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok erken biliyorum ama kaybım çok 5 kürtaj 2diş gebelik o yüzden erkenden bakma durumunda kalıyorum süreci takip edebilmek için sizce çok hafif bir gölge var mı bana mı öyle geliyor
Çok erken biliyorum ama kaybım çok 5 kürtaj 2diş gebelik o yüzden erkenden bakma durumunda kalıyorum süreci takip edebilmek için sizce çok hafif bir gölge var mı bana mı öyle geliyor
Kan testini ne zaman verdin acaba bence var gibi kan testini tekrarla derim yükselme varsa vardır zaten. Kayıpların içinde çok üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah
Canım ben âdetime yedi gün kala öğrendim aynı bu şekilde çıktı testim evde sonra aralıklarla özel bi hastanede aynı saatlerde beta takibi yaptım düzenli artış olunca doktora gittim ve Rabbime hamd olsun kızım dünyada üç aylık oldu bile Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan testini ne zaman verdin acaba bence var gibi kan testini tekrarla derim yükselme varsa vardır zaten. Kayıpların içinde çok üzüldüm Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah