Zamanla azaldı canım eğer alerji olmadıysa kuzun sende tat almaya çalış. Benim bebişler tabağı görünce çok seviniyorlar. Patates kabız eder diye havuç ile ilk gün verdim üç gün kuralı ile gidiyorum zaten. Çok sevdiler. Yoğurt ve sadece havuç ta tepki pek olmadı ama patates havuç hoşlarına gitti gibi. Seni anlıyorum ben şeye de üzülüyorum hadi 5. Aya kadar emzirdim ama sütü hiç olmayan hormonal bozukluğu olan kadınlar var yada bebekleri baştan beri tutmayan annelerimiz. Anne sütü çok önemli aaaa nasıl mama verilir kamu spotu reklamlar falan o anneler ne hissediyor bunları izlerken okurken yada sanırım herkes anne sütünün ne kadar önemli olduğunun farkında ve keyfi anne sütü vermeyen kadın yoktur diye düşünüyorum. Bebeklerim sağ gögüsümü baştan beri istemedi sol gögüs ile iki bebeği 5.aya zor attım doğum sonrası bazı problemler yaşadım her yaşadığım durumundan sonra sütüm azaldı anneannemi kaybettim mesela o kadar olayların üzerine benim psikolojimden çok etkilendi ve sonunda bitti. Doktora gittik ek gıdaya geç başlamanın da olumsuz etkileri olduğunu söyledi ve bir ay tadım yaptırmamı önerdi. Yoğurt, havuç, patates, balkabağı, elma, armut, muz, ananas, brokoli tadım yaptırıp akşam çorbalara geçeceğim bebeklerim 6. 5 aylık olmuş olacaklar 7. 5 aylıkken kahvaltı dahil olacak tam anlamıyla 8. Ayda oturmuş olacak. İnşallah bebeğin gelişimi için gerekli olacak şekilde beslenir.