• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5aylık gebeliği sonlandırmak

şuan ki psikolojinizle sağlıklı düşünemiyosunuz anladım

eski işyerimde bi abla vardı bigün uzun uzun oturup hayat hikayesini dinlemiştim

20 yıl önce üniversite de öğrenciyken sevgilisinden hamile kalıyo sevgilisi bunu öğrenince terkediyo

kısaca yaşadıklarını onun ağzından aktarmak isterim

aldırmaya gittim geç kalınmış diye almadılar düşürmek için neler yaptım,evde takla mı atmadım koli mi taşımadım ip mi atlamadım aklına gelemicek bisürü şey...(içkinin ilacın haddi hesabı yok )

naptıysam düşmedi hamileliğim boyunca nasıl nefret ettim o çocuktan babasından nefret etmiştim çünkü

her neyse doğuma girdim hemşire kucagında bana doğru getiriyo getirme onu buraya istemiyorum diye bağırdım

zorla omzuma koydu kadın,kafamı öbür yöne çevirdim dokunmadım bile alın bunu üstümden diye bağırmaya devam ettim

annem,ablam nasıl ağlıyo karşımda yapma etme diye sonra onların hatrına yalandan alayım dedim kucagıma

o an hipnoz oldum sanki nasıl güzel kokuyo yüzüne baktım pamuk gibi agzı burnu minicik gözümden yaşlar boşaldı hıçkıra hıçkıra ağladım o günden beride oğluma aşığım

daha bir sürü detay var kısa kesmek istedim , ben bekarım annelik duygusu hala içimde oluşmadı ama o anlatırken ben de ağlamıştım

Back