- 16 Haziran 2011
- 15.082
- 63.925
- 798
Rabbim isrerim elimi acarim dogururum 1hafta sonra alirsiniz millete verirsin gecinemiyom der evladinin katili olur..allah hidayet versin evlat yaa insaff..kurban oldugum vermedimi tirnagni vermiyo.belki onda da bi hayir vardir nerden bileceksin kiAma yazik degil mi o bebise...minnacik elleriyle tutunmus size,nasil kiyarsiniz? Hangi vicdana sinsaff..u...
Arkadaşlar şüphe faktörünü göz önünde bulundurun. 6 sayfa konuda konu sahibesinin mesaj sayısı 5.
Yalan haber mi yani ??
amiiinnnnEyy yuceler yucesi rabbim elbet hukmunden sual olunmaz.. sen benim gibi evlat hasreti ceken kardesleriminde benimde sesimizi duy feryadimiza hayirli saglikli evlatla cevap ver.. Rabbim gunahsiz yavrulari sorumsuz ailelere emanet etme
Marifet değil mi tam anlamadan yorum yapıyorsunuz.rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın.çok biliyorsunuz hepiniz. Bu sayfada kadın kadına fikir danışmadı yapalım dedim bebeği olmayanlar iyice saçmaladı.dua edicem sizin için sizin de olsun inş.bebişim ve ben bunca dertle uğraşırken sizin saçma yorumlarınızı görmek istemiyorum.bu sayfa tam saçmalık
Marifet değil mi tam anlamadan yorum yapıyorsunuz.rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın.çok biliyorsunuz hepiniz. Bu sayfada kadın kadına fikir danışmadı yapalım dedim bebeği olmayanlar iyice saçmaladı.dua edicem sizin için sizin de olsun inş.bebişim ve ben bunca dertle uğraşırken sizin saçma yorumlarınızı görmek istemiyorum.bu sayfa tam saçmalık
bebeği aldırma, evlatlık almak için yanan binlerce aile var, sizden daha iyi ebeveyn olurlar, bi çocuk esirgeme kurumuna git ve doğumdan sonra bebeği istemediğini söyle, doğum zamanı gelip bebeği alıyorlar böylece sende bebek de daha iyi bir yuva bulursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?