5aylık gebeliği sonlandırmak

Arkadaşlar şüphe faktörünü göz önünde bulundurun. 6 sayfa konuda konu sahibesinin mesaj sayısı 5.

Bu kadar sudan ucuz bir sebepten bir cana kıymanın niyetine girdiyseniz, bırak anne olmayı henüz insan olamamışsınız her ikiniz de demektir..

Ama yazik degil mi o bebise...minnacik elleriyle tutunmus size,nasil kiyarsiniz? Hangi vicdana sinsaff..u...
Rabbim isrerim elimi acarim dogururum 1hafta sonra alirsiniz millete verirsin gecinemiyom der evladinin katili olur..allah hidayet versin evlat yaa insaff..kurban oldugum vermedimi tirnagni vermiyo.belki onda da bi hayir vardir nerden bileceksin ki

5 aylık gebeliği sonlandırmak . bu ne biçim bi düşüncedir. ben şu an tam 5 aylık hamileyim ve her gün dua ediyorum aksi bir şey olmasın bebeğim yaşasın diye . çünkü daha önce düşük yaptım. korkularım hala devam ediyor. ve 5 aylık bebek seni tekmeliyordur şimdi. hareket ediyordur içinde. eşin bunları hissetmeyebilir ama sen hissediyorsun . pişman olacağın şeyler yapma. kaldıki 5 aylık bebek kürtaj yoluyla alınmaz sana suni sancı verip doğurturlar . sonrada bebeği sana verirler al nereye istersen göm derler. buna dayanabilirmisin iyi düşün .

Keşke yavrunuza sarılıp boşanabilecek kadar cesur olsaydınız.

Arkadaşlar kimin ne yaşadığını ve nasıl bir psikoloji ile sizlerden fikir danıştığını bilmeden , katilmisin, yok barıştık kalsın yok şaka mı yapıyorsun...gibi üzücü ifadeler kullanmadan da fikir beyan edebilirsiniz? Kimin hangi şartlar altında ne söylediğini bilmiyorsak eğer, kırıcı sözler söylemeden de yorum yapabiliriz diye düşünüyorum...

Eyy yuceler yucesi rabbim elbet hukmunden sual olunmaz.. sen benim gibi evlat hasreti ceken kardesleriminde benimde sesimizi duy feryadimiza hayirli saglikli evlatla cevap ver.. Rabbim gunahsiz yavrulari sorumsuz ailelere emanet etme

yazık etmeyin lütfen oda bir can şuan kalbi pıt pıt atıyor kıymayın nolur insallah barısırsınız Allah huzur mutluluk versin yuvanıza

Marifet değil mi tam anlamadan yorum yapıyorsunuz.rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın.çok biliyorsunuz hepiniz. Bu sayfada kadın kadına fikir danışmadı yapalım dedim bebeği olmayanlar iyice saçmaladı.dua edicem sizin için sizin de olsun inş.bebişim ve ben bunca dertle uğraşırken sizin saçma yorumlarınızı görmek istemiyorum.bu sayfa tam saçmalık

Kinseyi suclama elbetteki zor donemden geciyorsun ama kocan olacak musvetteyi mutlu edeceksin diye birini oldurmek fikrinide kimse alkislamaz..Allah dogru yolu gostersin

Dalga geçiyor olmalılar ..!? Biraz daha bekleyin ve doğurun lütfen, o bebeği sizden çok daha fazla hakeden insanlar var, doğurduktan sonra hangi kurumlara verebileceğiniz hakkında yeni bir sayfa oluşturun emin olun herkes yardımcı olacaktır ..

Yaşadığın hiçbir sorun 5 aylık bir bebeği öldürmenin bahanesi olamaz bence.
Zaten çok normal birşey olsaydı yasak olmazdı.

bebeği aldırma, evlatlık almak için yanan binlerce aile var, sizden daha iyi ebeveyn olurlar, bi çocuk esirgeme kurumuna git ve doğumdan sonra bebeği istemediğini söyle, doğum zamanı gelip bebeği alıyorlar böylece sende bebek de daha iyi bir yuva bulursunuz..

evet bizim bebeğimiz yok ve saçmalama hakkımız yok, Allah sana bir bebek vermiş ve sen kendinde saçmalama hakkı buluyorsun,,,, neden - çünkü sen hamile kalabiliyorsun ve bizler kalamıyoruz öyle mi, bence en güzel saçmalamaca senin yaptığın...

Rabbim seni ıslah etsin.. asıl biz senin gibileri dikkate alıp canımızı sıkmamalıyız..

sen bu konuyu acarken ne düşündün? bebeği aldır aldır alkışları kopmasını mı? bitek senin derdin mi var zannediyosun . evlilik sorunları bi günde ortaya çıkmaz kardeşim yaparken düşüncektiniz yaptıysanda bi halt sahip çıkçaksın...
boşancaksan benim çocumu aldır diyen bi adamın karşısına dikilipte senin olduğu kadar benimde bebeğim diyemiyosan burda ne işin var.senin yerine bizmi dicez???
geçinmek dedğin şey öyle kolay değil burdaki bir çok arkadaşın evinde neler yaşadığını sen biliyomusun.hepimiz kocamızın ailesiyle balbörek te değiliz.sabrı allahtan dilicen sıkçan dişini bebeğine sahip çık dicem ama sende o yürek yok.

şahsen senin fikrinde bi evlat sahibi olacağıma saçmalayan bebeksiz bi kadın olmayı tercih ederim

yok be canım böyle tipler cocuklar büyüyüpte hayatları değişince düzenini bozar senin annen benim derler.tv ler böyle şuursuzlarla dolu.anneyim ben doğurdum diye yırtınıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…