5aylık gebeliği sonlandırmak

yasal olarak annenin hayatını tehdit edici bir durum ya da bebekte genetik rahatsızlık yoksa 5. ayda gebeliği sonlandıramazsınız.

Afedersiniz bi taraflarimi yirtiyorum bebek sahibi olmak icin burda keyfe bebek aldircakmis bunu dusunmek bile suc ya nasil bi kalbin var senin!

Sebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması

3 ay once her sey mukemmel miydi? Keske o zaman yapsaydiniz. Artik cok tehlikeli. Yurtdisinda yaptirabilirsiniz belki. Turkiyede anca merdivenalti yapan varsa.. bu riski alacak doktor da sizi guzelce yolar.

3 ay once her sey mukemmel miydi? Keske o zaman yapsaydiniz. Artik cok tehlikeli. Yurtdisinda yaptirabilirsiniz belki. Turkiyede anca merdivenalti yapan varsa.. bu riski alacak doktor da sizi guzelce yolar.

Böyle haketmeyenlere veriyor güzel Allah im sınıyor bizim gibi kullarına adama bak kurban olsun o çocuğa kadına yazık kötü durum

Böyle haketmeyenlere veriyor güzel Allah im sınıyor bizim gibi kullarına adama bak kurban olsun o çocuğa kadına yazık kötü durum

O cocugu aldiramayacaklar muhtemelen ve dunyaya gelecek. Ben buna daha cok uzuldum. Omrunun sonuna kadar istenmeyen bir bebek. Sirf yasalar sayesinde hayatta kalabilmis istenmeyen evlat. Annesinin devamli senin yuzunden bu adamin kahrini cekiyorum laflarina maruz kalacak belki de. Keske aldirabilse o cocuk bu annenin kucaginda hayat bulmasa.

Bu kadin tatmamali o muhtesem duyguyu ya. Cunku zaten hicbir zaman bunun ne kadar muhtesem bir sey oldugunu bilemeyecek.

Insallah bebegini gorunce degisir ne diyim ki..

Kurban olduğum Allah bu gerçekten arkadasin sınavı ve bunu düşünmek bile katil olduğunu gösteriyor .

Allah yerine sizler karar veriyorsunuz herhalde kimin neyi hak edip etmediğine.

Reactions: d89
5 aylık gebeliği sonlandırmak isteyen de sonlandıran da katildir.
Bence bunun 1 ayligi 3 ayligi yok 5 ayligi yok can candir bu nasil bisi ya onun cani var ruhu var biz istiyoruz olmuyo olsun diye yillari giden insanlar varken esinin boyle dusunmesi ve seni dusundurmesi çooook sacma katiliik bu başka bisey degil bu dunyada cekecegin vicdan azabınida geçtim peki bunun öbür dünyası?

Konu sahibi ilgilenip yazmiyosun ama umarim yazilanlardan biraz aklin basina gelmistir

sen zaten vicdanını ,düşünme yetisini aldırmışsın
benden bir halt olmaz şu hayatta diye
bas bas bağrıyorsun...

Allah yerine sizler karar veriyorsunuz herhalde kimin neyi hak edip etmediğine.
Tövbe est yani biz burda Allah yerine karar verecek kadar kafirlesmedik sadece konu sahibini yanlıştan döndürmek için fikrimizi yazdık karar onların yaptığı yanlış o adam bu günahı bu kadına işletmesin şimdi arkadaş sinir olduğu için ani karar verip ömür boyu altından kalkmayacagi bir günah işletmesin bence fikrim bu yonde ben adamın evlat sahibi olmayı haketmedigini düşünüyorum

şimdi böyle düşünebiliyosan doğduktan sonra naparsın bilemedim... keşke hiç yapmasaydınız...

5 aylık bebegi aldıramazsınız benim bildigim, babası ve siz isteseniz bile. Bir de aldırmayın, 5 aylık bebek acıyı hisseder, yani katil olursunuz.

Burada bebeğini çok istediği yavrusunu aldırma durumuyla karşı karşıya gelen bir anne var.vicdansız olsaydım buraya yazmaz hallederdim.yargılarken bir kere daha düşünün. Lütfen yorum falan yazmayın düşüncesiz olanlar

Seytana uyma kocan mi cocuk mu ikileminde kaldiysa tercih belli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…