• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5aylık gebeliği sonlandırmak

Eğer tıbbi yönden aldırılması gerekseydi, annenin evet demesiyle aldırılır dr lar bazı durumlarda bebeğin kaç aylık olduğuna bakmaz.. Yani çaresiz durumlarda.. Onun dışında anne babanın isteğiyle sağlıklı bir bebek ÖLDÜRÜLÜRMÜ bilemem

Sebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması

Özel olabilir ama merak ettim neden aldırmak istiyorsun sadece sebebini merak ettim o artık bir canlı sonucta o_O
Eşiyle tartışmışlar,konu sahibesi boşanmak istiyor eşide çocuğu aldırırsan boşanırım demiş.
Yani karı koca küsünce bir can gidiyor.

Sebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması
yok artık diyorum daha neler duyacağız Allahım yaa:KK62: 5 aylık bu 5 ayy... 1 aylık bile olsa fark etmez böyle bişeye hakkınız yok ama 5 aydan bahsediyoruz hareketini bile hissettiğin kocaman bebek:KK62: hele böyle bir sebepten Allah sizi ıslah etsin diyorum o küçücük yavruya acıdım doğrusu böyle anne babası olacağı için anne baba seçilemiyor işte malesef:KK62:

Çözüm bulamayınca düşünüyorsun malesef. Ben boşanmamda çocuğuma bakarım.eşimin çocuğu aldıralım demesi içime oturdu.istemiyor onu ailesi daha önemliymiş

:KK62:oyle kocaya da dıyesm geldı ayy ınanamıyrm ya cok önemlıyse ailesı kusmeseydı yada gıtsn barıssn tövbe yaa:KK20:

Üzücü bir durum Allah yar ve yardımcın olsun sana doğru yolu göstersin yazık o cana
Eşiyle tartışmışlar,konu sahibesi boşanmak istiyor eşide çocuğu aldırırsan boşanırım demiş.
Yani karı koca küsünce bir can gidiyor.
Yazık Allah bana da nasip etsin bir evlat

Çözüm bulamayınca düşünüyorsun malesef. Ben boşanmamda çocuğuma bakarım.eşimin çocuğu aldıralım demesi içime oturdu.istemiyor onu ailesi daha önemliymiş
Ya seytanami uyuyorsun arkadasim kalk bi abdest al bi namaz kil kendine gel sen kimsin de bi cana kiymayi dusunuyosun yada kocan kimde bunu sart kosuyor??? size onu veren Rabbim alacak olanda sadece O'dur.. Canindan cani istemeyen adami sende isteme defolup gitsin hayatindan...bosanmak zor ama bu adama mustahak! Ayrica biz cocugu olmayip hergun salya sumuk test yapip negatif gorenleri dusun birde!

Ay bu konu kapansin sinirimi bozdu!!! Biz neyden medet umsak hangi doktora gitsek hangi otu icsek hangi kürü yapsak hangi gun gebelik sansi yuksek diye test alip denesek ve daha bi suru sey gelmis burda kocam cocugu istemiyo diyo Ayyyy Allah a havale ediyorum sizi!!!!

Back