Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel olabilir ama merak ettim neden aldırmak istiyorsun sadece sebebini merak ettim o artık bir canlı sonuctaEşinizDe isterse 5 aylık gebelik sonlandırılabiliyor mu
Eşiyle tartışmışlar,konu sahibesi boşanmak istiyor eşide çocuğu aldırırsan boşanırım demiş.Özel olabilir ama merak ettim neden aldırmak istiyorsun sadece sebebini merak ettim o artık bir canlı sonucta
Yani bu durum bir canın gitmesine sebep öyle mi?Sebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması
yok artık diyorum daha neler duyacağız Allahım yaa 5 aylık bu 5 ayy... 1 aylık bile olsa fark etmez böyle bişeye hakkınız yok ama 5 aydan bahsediyoruz hareketini bile hissettiğin kocaman bebek hele böyle bir sebepten Allah sizi ıslah etsin diyorum o küçücük yavruya acıdım doğrusu böyle anne babası olacağı için anne baba seçilemiyor işte malesefSebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması
Üzücü bir durum Allah yar ve yardımcın olsun sana doğru yolu göstersin yazık o canaSebep eşinizin ailesi ile küs olmanız, barışmak istemememiz.eşinizinde bu durumun içine sinmemesi barışmayı şart koşması
Yazık Allah bana da nasip etsin bir evlatEşiyle tartışmışlar,konu sahibesi boşanmak istiyor eşide çocuğu aldırırsan boşanırım demiş.
Yani karı koca küsünce bir can gidiyor.
Ya seytanami uyuyorsun arkadasim kalk bi abdest al bi namaz kil kendine gel sen kimsin de bi cana kiymayi dusunuyosun yada kocan kimde bunu sart kosuyor??? size onu veren Rabbim alacak olanda sadece O'dur.. Canindan cani istemeyen adami sende isteme defolup gitsin hayatindan...bosanmak zor ama bu adama mustahak! Ayrica biz cocugu olmayip hergun salya sumuk test yapip negatif gorenleri dusun birde!Çözüm bulamayınca düşünüyorsun malesef. Ben boşanmamda çocuğuma bakarım.eşimin çocuğu aldıralım demesi içime oturdu.istemiyor onu ailesi daha önemliymiş