- 25 Ağustos 2021
- 158
- 65
- 18
- 31
- Konu Sahibi Dilara07abc
Merhaba arkadaşlar 5 aylık bebeğim var daha yeni sünnet yaptırdık sadece karton bardak kullanıyoruz birde bir tane krem verdi onu kullanıyoruz. doktor sünnet bakımı konusunda yeterli düzeyde bilgi vermedi elimize bir kağıt verdi gitti yada ben detayciyim ondan alamadım yeterli bilgi buradan bilen arkadaşlara sormak istiyorum
enfeksiyon kapmaması için ne yapılmalı sünnet sonrası banyo nasıl olunmalı
Karton bardak ne kadar süre kullanılmalıdır
Birde bebeğim sürekli ağrı duyduğu için kucağıma sığınmak istiyor mecbur alıyorum bu bir sorun mu dikkat ediyorum elimden geldiğince o bölgeye ama yinede tedirginim ben yatar pozisyonda kucağıma alıyorum ama bebeğim o yatar pozisyonda kucağıma daha çok ağlıyor dik tutuncada korkuyorum ne yapacağımı bilemedim bir bilene sormak istedim şimdiden yardımcı olanlara çoook teşekkür ederim
enfeksiyon kapmaması için ne yapılmalı sünnet sonrası banyo nasıl olunmalı
Karton bardak ne kadar süre kullanılmalıdır
Birde bebeğim sürekli ağrı duyduğu için kucağıma sığınmak istiyor mecbur alıyorum bu bir sorun mu dikkat ediyorum elimden geldiğince o bölgeye ama yinede tedirginim ben yatar pozisyonda kucağıma alıyorum ama bebeğim o yatar pozisyonda kucağıma daha çok ağlıyor dik tutuncada korkuyorum ne yapacağımı bilemedim bir bilene sormak istedim şimdiden yardımcı olanlara çoook teşekkür ederim