Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 599 liraya salon olur mu?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hayalperesttt

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
252
18
643
$indir.webp
kızlar sizce bu nasıl imalatçısı satıyormuş bahçelievlerde internette buldum renkleri var bu şekilde koltuk alan oldu mu yardım edermisiniz? üretici mobilyayla konuştum direk sattıkları için bu kadar uygunmuş nakliyede onlara aitmiş ist. içinde ama çok akrarsız kaldım gidip bakmaya değer mi ne dersiniz?

Fiyatı çok çok uygun bence gidip bakmalısın modelde oldukça güzel .Renk seçenekleri ve farklı modeller hakkında da araştırma yapmanı öneririm

istediğin renk dikiyorlar kumaşları da koymuşlar ama nişanlımla konuştum imalat yeri bile olsa sıkıntı yaşayabiliriz diyor.gösterdikleri gibi dikmezler dedi ama benimde model çok hoşuma gitti o kadar güzel çeşitleri modalife bakıcaz artık.

modeli rengi çok güzell fiyatı bedava diyebilirm:)ben oturma odamdaki orta sehpayı 500 tl ye aldımmm :)resimde çok güzle duruyorrrr..ama gidip görmelisin cnmm..mesela ben dogtaştan bi oturma grubu begenmiştim internetteki sitesinde ama gidip yakından bakınca işçiligini begenmedimmmm o paraya degecek bi takım deildii..bence imkanın vrsa gidip bakmalısın:)

sbl msj atmışsın bana modalife mobilyalarımla ilgili bilgili almak için ama özel msj atamıorum o yüzden burdan cevap vereyim. cuma günü geldi mobilyalarımız tek kelime bayıldık. kumaşta değişiklik falan yapmıştık herşey tam istediğimiz gibi olmuş. sandalyeler, koltuklar, dolaplar harika ve oldukça sağlam görünüyor şimdilik. her gören de bayıldı mobilyalara bence bütçen kısıtılıysa pek de düşünme çünkü her yer çok pahalı.. kalite olarak fazla da fark olduğunu sanmıyorum.başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.

merhaba missbathory,
modalife mobilyalarini izmir den mi aldn?öyleyse magazalari nerede?bir de hangi modellerini aldnz yazabilir misin?tesekkür ederim.

nepnazcım ben modalifen izmirde bir çok mağazası var ama ben çiğlideki mağazadan aldım ve altın çeyiz seti paketini aldım çok memnunum istersen internet sitesinde her modele bakabilirsin canım:)

istediğin renk dikiyorlar kumaşları da koymuşlar ama nişanlımla konuştum imalat yeri bile olsa sıkıntı yaşayabiliriz diyor.gösterdikleri gibi dikmezler dedi ama benimde model çok hoşuma gitti o kadar güzel çeşitleri modalife bakıcaz artık.

modeli çok güzel
dediğin gibi ucuz olması kafa karıştırıyor
ama bakarsın iyi çıkar
moda da bu tarzlar 1 000 lira den başlıyor
bende istiyorum oturma odam için daha karar veremedim
moda da oda takı mı olarak 1 100 e var onu beğendim ben kave krem tonlarında
içinde tv ünitesi de var ayrıca tek koltuğuda var
almak istersen modaya git derim
çünkü 2 yılda garantisi var:)

modeli çok güzel
dediğin gibi ucuz olması kafa karıştırıyor
ama bakarsın iyi çıkar
moda da bu tarzlar 1 000 lira den başlıyor
bende istiyorum oturma odam için daha karar veremedim
moda da oda takı mı olarak 1 100 e var onu beğendim ben kave krem tonlarında
içinde tv ünitesi de var ayrıca tek koltuğuda var
almak istersen modaya git derim
çünkü 2 yılda garantisi var:)

çok teşekkür ederim bende sitesinden baktım aklıma takılmıştı tv ünüitesini de veriyorlar mı acaba diye bak bu ii oldu en azından garantisi var inşallah bu hafta sonu halledeceğiz:)yorumlarımı yazacağım.

çok teşekkür ederim bende sitesinden baktım aklıma takılmıştı tv ünüitesini de veriyorlar mı acaba diye bak bu ii oldu en azından garantisi var inşallah bu hafta sonu halledeceğiz:)yorumlarımı yazacağım.

tabi canım yorumlarını yaz
oda set, diye veriliyor tv ünitesi de yazıyor içinde
bende sitesinden baktım
mobilyalarımı ordan aldım pırlanta çeyiz paketi
çok güzeller içinde değişiklikler yaptım ama koltuk takımını değiştirdim sandalyeleri deri istedim falan
aldığımız yerde köşe takımları yoktu görmedim
eve çıkacağımızda günlük oturma odam içinde köşe takımı alacağım moda dan:66::66:

hayır alamadım daha:( moda life gittik kampanyalar nisan sonmuş beste düğün paketini beğenmiştim ben ama oturma grubu hoşumuza gitmedi.ama alacak arkadaşlar için söylüyorum mobilyalar gayet ii kullanışlı yani.satıcı bizdede bazanın içinde zıpladı:) sandalyeyi yere falan vurdu.bakıyoruz ama daha karar veremedik:(

bence de gidin B.paşa da fatih mobilya var oda öyle çalışıyor.
fiyatları çok uygun belki satış görüyorsa sürümden kazanıyor olabilirler
gidip bakmakta fayda vardır derim

modesadaki hemen hemen her mağaza imalatçı olduğu halde fiyatlar ucuz değil...
600 lira kaliteli ve ömürlük bir mobilyanın kumaşına, kasnağına, işçiliğine hayatta yetmez
bence iyi düşün, morelini bozmak istemem ama kaliteli olduğunu düşünmmüyorum canım
mutluluklar:71:

evimiz kira olacağı için bizde çok çok iyi şeyler bakmıyoruz ama ürünlere yakından baktım kötü değiller kullanışlılar almayı düşünenler gidip kesin baksınlar derim.

Back
X