'550 Tane Yerli ve Milli Milletvekili Göndermenizi İstiyorum'

Erdogan'da tutarli. Gayesi halen tek basina iktidar olmak. Ve nefret ettigi kisilerde ayni kaldi. Adam halen Alevilerden, ateistlerden ve en cok ona oy atmayanlardan nefret ediyor. Zaten bunu küfürler ile hakaretlere ile cok dile getiriyor.
"Ona oy vermeyenler" grubu sürekli değişiyor ya ben tutarsızlığı oradan görüyorum.

Dini hassasiyetlerle cemaatten oy mu gelecek?
" Gel artık bitsin bu hasret hocaefendi."

Çıkarlar mı çatıştı?
"Bunların inlerine gireceğiz inlerinee"

Kürtlerden oy gelme potansiyeli mi var? "Ben tek dil demedim, tek din dedim."

Liberal ya da laik kesime mi göz kırpacak? "Ben ne tek dil dedim ne tek din dedim."

Hayatımız Esad'dan Esed'e bi öyle bi böyle sürüklenip duruyor. Benim kastettiğim tutarsızlık buydu.

Her güne yeni bi "kandırıldık" vakasıyla uyanmaktan yoruldum.

Ilgisi yok zaten
1 tek vatan
2 tek bayrak
3 tek millet
4 tek devlet
Konu başlığı altında rabia diyo sayın Cumhurbaşkanı

Rabia bildiginiz üzere 4 demek
Yanlışım olabilir arkadaşlar duzeltirler eğer maddeler yanlışsa

Dört kelimesinin suyu mu çıkmış rabia denmiş.Alttan mesaj kaygısı olduğu için kullanılmış çok belli.
Üstelik milli diye bahsediliyorken Türkçe dört değil arapça dört deniyor.
Kimin milletinden bahsediliyor madem öyle.

11954603_863037983792450_7625981704233359968_n.jpg

Çıtayı gitgide yükseltiyor, oyların hızla düştüğünden haberi yok :KK14:

hdp lilere laf atıyo galiba, çok çalışıp hdp yi baraj altında bırakın demişler ya, çözüm süreci buzdolabında buz tuttu anlaşılan eskiler hep unutuldu, tek başına iktidar olursa ya da başkan olursa mikrodalgada 10 sn de çözdürcek bence

Böyle devamlı çark etmesine, bir gün ak dediğine ertesi gün kara demesine akp liler ne diyorlar acaba

çok şey yazılır da hakeret sayarlar.
En güzeli sessizlik...

çok milliyetçi oldular birden, gözünü mhp nin oylarına dikti, başarılıda olacak ama bunun sebebi mhp bence, adı hayırcıya uyumsuza çıktı, inmez sekize

Hiç mhp seçmeni zaten uzun yıllardır akp'ye kaldı. Kalanlarda zaten kendi tabanı onların da fikirlerinin değişeceğini düşünmüyorum. %1'lik bir etkisi olabilir belki Bahçeli'nin bu tutumunun ama öyle fazla bir etkiside olmaz.

Bu başlık beni bile güldürdü..

Oldu efendim.. paket mi yapalım, burda mı yersiniz?? :-)

X