• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'den yukarı çıkamıyorum!

Kugucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
50
1
28
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar..

Ben üye olmadan uzun süre bu siteyi takip ettim.Gerek bebek bisküvisiyle,gerek pekmezle ne bulduysam denedim :D
Gerçekten işe yaradı. 2-3 ay gibi bi zamanda 7 kilo alarak 43ten 50ye çıktım.Ama çok uzun bir süredir 50yi bi gram geçemedim.

Acaba çok hızlı kilo aldığım için mi birden durma yaşadım? Benden başka böyle bişey yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar..

Ben üye olmadan uzun süre bu siteyi takip ettim.Gerek bebek bisküvisiyle,gerek pekmezle ne bulduysam denedim :D
Gerçekten işe yaradı. 2-3 ay gibi bi zamanda 7 kilo alarak 43ten 50ye çıktım.Ama çok uzun bir süredir 50yi bi gram geçemedim.

Acaba çok hızlı kilo aldığım için mi birden durma yaşadım? Benden başka böyle bişey yaşayan var mı?

yalnız değilsin canım
bende 40 kilodan 46 ya kadar çıktım fakat benimde kilo almam durdu
biraz ara verip yeniden başlayacağım bebe bisküvisi tahin pekmez yemeye

Merhaba arkadaşlar..

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Back