500 tl nafaka

Kadın resmen kendini satıyo 🤣 allah eski eşin yardımcısı olsun bence böyle yapagöz bi kadından nasıl kaçacağını şaşırmış veriyim de kurtuliyim diyo

Ben daha çok çoçuga acidim. Kadin, erkegi düsman bellemis. Hiç demiyor bu çoçugumun babasi, hersey para degildir. Gel beraber büyütelim felan. Varsa yoksa para.

Bu tür konulari okuyunca kadinlara nafaka verilmesini dogru bulmamaya basliyorum. Ha arada çoçuk var çoçuk için verilir, ancak olmasaydi düsünsene erkek olarak ömrün boyunca böyle bir kadina para veriyorsun. Haksizlik ya.

Ben daha çok çoçuga acidim. Kadin, erkegi düsman bellemis. Hiç demiyor bu çoçugumun babasi, hersey para degildir. Gel beraber büyütelim felan. Varsa yoksa para.

Bu tür konulari okuyunca kadinlara nafaka verilmesini dogru bulmamaya basliyorum. Ha arada çoçuk var çoçuk için verilir, ancak olmasaydi düsünsene erkek olarak ömrün boyunca böyle bir kadina para veriyorsun. Haksizlik ya.
Evet kesinlikle şöylesi bile var hatta adam o kadar yıldır nafaka oduyo ki artık çocuk para kazanmaya başladı 10 bin maaşı var. Kaldı ki iki eşinde maaşları aynı. Çocuğu da adam sadece kendine yapmadığına göre neden çocuğun tüm ihtiyaçlarını adama kakalamaya çalışıyo erkeklere acıyorum valla sırf erkekler diye kadınların kendinin ve evin tüm ihtiyaçlarını karsiliyolar

Kadın resmen kendini satıyo 🤣 allah eski eşin yardımcısı olsun bence böyle yapagöz bi kadından nasıl kaçacağını şaşırmış veriyim de kurtuliyim diyo
Kadın resmen kendini satıyor demeniz ağır olmamış mı?
Konu açanlara her türlü şey söylemek bu kadar serbest olmamalı.

Belki su olabilir. Cocugun egitim masraflarini odeme ya da egitim masraflarinin yarisini odeme ilave edilebilir. Bir de her yil nafaka miktarinin su oranda artirilmasi diye de eklenebilir.

Arkadaşınız heralde çocuğa ve kendisine nafaka baglancak diye düşünüyor.
500 ttl çocuğa hayli hayli yeter. Hatta şu var. Adamda çocuğu tek basina yapmadigina göre kadin kendi maasindan da harcayacak çocuğa. Bosanrken neden böyle erkekleri sömürmek istiyorsunuz anlamıyorum.

adam kalan 2800 ile asil gecinecek acaba? nafaka maas uzerinden %ile hesaplaniyor. kisinin kendi hayatini idame edecegi miktar cikarilarak...

Istemsizce güldüm gözümün önüne bununla ilgili izlediğim parodiler falan geldi de ( gençler vine mı diyor ne diyor )

Bu öğrenci işleri her daim asık surat olacağız yemini ediyorlar mı acaba ise girerken
Bizim üniversitede öğrenci işlerinde ki adam herkesle arkadaştı. Güleryüzlü biriydi. Bende hep asık suratlı diye biliyordum öğrenci işlerini,şaşırmıştım.

adam kalan 2800 ile asil gecinecek acaba? nafaka maas uzerinden %ile hesaplaniyor. kisinin kendi hayatini idame edecegi miktar cikarilarak...
Anlaşmada 1000 tl yazsa, hakim gelir gidere bakarak bu fazla diyip daha makul bi fiyata çekebilir mi? Bunu ben merak ettiğim için soruyorum. Bir arkadaşımla beraber, boşanan arkadaşımızla konuştuk, kendisi inat ve kincidir.

3850 Tl net maaştır. Bunun ekstra mesaisi,döneri vs.. var. 4.5 oluyordur o maaş. Hicbir kadrolu memur o maaşı almaz ayrıca. Yeni baslayanlar alır onu. Bence 40bin tazminat araba gayet iyi 500 de nafaka diyormuş arkadasinizda kusurluymuş daha nolsun ?Aldatma,şiddet vs.. yoksa 1000 tl Nafaka almak icin mi evlenmiş ne bu ısrar ? Mahkeme krediye bakmaz bence.
Bende memurum o civarlarda aliyorum.
Her memur doner sermaye almaz ki.ya da her kurumda mesai yok.
Bizde yok mesela..

X