500 550 CC PROTEZ TAKMA İHTİMALİM VAR

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
25
Merhaba kızlar uzun süredir bir araştırma sürecindeydim ve artık doktoruma karar verdim ve bu ay sonunda doğru amelliyat planlıyoruz.Öncelikle bedenim 80 A ama ve kendimi bildim bileli hep büyük göğüsler istemişimdir.Boyum 165 kilom 63 doktorum 400 cc gibi bir boyut kullanırız dedi ortalama.Ama ben yaptımışken değmesini istediğim için 500 cc de direttim eğer vücuduma uygun olacaksa.Doktorum da amelliyat esnasında 400 ve 500 550 cc ye kadar protezleri deneyeceğini söyledi .Büyük ihtimalle 500 cc olacak gibi yaptığı ölçümlere göre belki 550 cc de olabilir.Sorum şu bu boyutları yaptıranlar sonuçları hakkında bilgi verebilir misiniz.400 cc taktırıp da sonradan küçük görmeye başlayan var mı ya da 500 550 taktırıp çok büyüklükten şikayet eden var mı? Şimdiden teşekkür edrim

Ben 400 cc taktirdim yaklasik 3 yil oldu.Ama bedenime gore buyuk geliyor, Mayo giyince tasiyor,3 Bafta kadar once tekrar diklestirme yaptirdim biraz kuculur diye,daha kucuk bir protez istedim ama korktum vazgectim malesef .Yani bu kadar buyuk bir protez zamanla sarkma yapicaktim,ben 1 yil sonra sarkmadan rahatsiz olmaya baslamistim.iyi dusun derim

Ben 400 cc yuvarlak taktırdım ekstradan dikleştirme ile beraber yaptım boyum 155 kilom 56 valla gozume hala kucuk geliyor

Ben 400 cc yuvarlak taktırdım ekstradan dikleştirme ile beraber yaptım boyum 155 kilom 56 valla gozume hala kucuk geliyor
Merhaba çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun tabi diklestirme yapıldığında meme başı izin hissin ve görüntü hakkında bilgi verebilir misin teşekkür ederim

Bunlar nasıl cc ler yoook artık diyorumO kadar büyüğü tamam iyi güzel de adı üstünde estetik bu yani “estetik“ duracak mı? Yoksa daha 500 metreden biz buradayız mı diyecekler.Bilemedm şahsen 500 cc çok büyük geldi benim gözüme

500 cc bilmem ama 425-450 gayet iyi duruyor Vucut yapınıza gore 500 de olabilir gerci neden olmasın. Ama sıfırdan 500lere deriniz genişler mi dr un iyi ölçüm yapması lazım.

vucut yapınızla da alakalı bence. ben 350 taktırdım 5 ay önce ve suan cok küçük geliyor gözüme cok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…