- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Sephora, bu site thanksgiving epicm çöktü yazıyor. Sen baktığın site linkini atarmısın..92-95 ve 2005 doğumlu yeğenlerim var, 68 ve 74 doğumlu iki ablam yok. Bütün sülaleyi check ettim resmen.
Sephora, bu site thanksgiving epicm çöktü yazıyor. Sen baktığın site linkini atarmısın..
Ohhh maşallah, her şeyim düşmüş meydanlara, negzelŞirket falan kurarlarsa kar payı falan verseler bari, içeride yatacaksak paramız olsun en azından
AhahahaMar eğlence çıkardım kendime. Çok ilginç şeyler buluyorum.
Mesela adamın biri iki oğluna aynı ismi vermiş muhtemelen. Ana baba adı adres yaşadığı yer hepsi aynı bi doğum tarihleri iki yıl arayla.
https://thanksgiving.who.ecNerden bakıyosunuz yav söylesenizde seceremize baksak
AhahahaYav Sep şu durumdan bile eğlence çıkarabiliyorsun ya tebrikler bacım
Adıma şirket falan kursalar KYK borcumu ertelemezdi di mi
Ay vallaha nasıl oluyor da oluyor anlamıyorum. Kimlik bilgisi gibi hayati bir şeyi nasıl kaptırırlar yav. Benden kaç tane varmışhttps://thanksgiving.who.ec
Nabiim akıllım, yapacak bişey yok şu saatten sonra. Zaten benim bilgiler yanlış bi tc kimlik doğru.
Bu arada abimden babamdan ve benden sadece birer tane var koskoca türkiyede. Nasıl isim koymuşlarsa tebrik etmek lazım.
Ay vallaha nasıl oluyor da oluyor anlamıyorum. Kimlik bilgisi gibi hayati bir şeyi nasıl kaptırırlar yav. Benden kaç tane varmış
Hayret soyadım da hayli ilginç ama nasıl tuttuysaVar senden bi 15-20 tane. Bu ülkede güvenli olan tek bişey söyle bana yavrum?
Hayret soyadım da hayli ilginç ama nasıl tuttuysa
Bilmem var mı ki ?
Ee yerim yurdum belli zaten buna ulaşmaları için çabalamalarına gerek yok
Dahası bunlar zaten onların elinde vardır ki
Onu da geçtim nerede doğduğumj nerede yaşadığımo bilmrlerinden ne rahatsızlık duyayım bilsinler napabilirlerki:)
Ben mi olayı anlamadım haha
Benim tek isim ya işteBen de ona şaşırdım. Benim adım da soyadım da gayet sıradan ama çift isimden kaynaklanıyor sanırım.
Benim tek isim ya işteaslında zamanında anacağım Şebnem de koymak istemiş ama vazcaymışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?