Daha erken canım ben günde 2 tane 5 gün kullanmıştımKızlar 50 mg kullanıp etkisini görenler varmı ?
Klomenden 3 gün sonra yani bugün kontrol vardı doktor çok küçük yumurtalıklar ama daha erken dedi haftaya perşembeye gün verdi gelişme olurmu yaaa
Herkes 2 taneyle sonuç alıyor ben bitane kullandım. Keşke 2 kullansaydım güzel bi sonuç alırdım belki..Daha erken canım ben günde 2 tane 5 gün kullanmıştım
Doktorun böyle uygun görmüş demek ki canımHerkes 2 taneyle sonuç alıyor ben bitane kullandım. Keşke 2 kullansaydım güzel bi sonuç alırdım belki..
İnşallah perşembe’ye kadar baya bi gelişme olur canim ne diyimDoktorun böyle uygun görmüş demek ki canım
Merhaba canım nasıl haberler ben de bu ay ilk defa klomen kullandım sabah aksam 5 gün yani günde 2 taneİnşallah perşembe’ye kadar baya bi gelişme olur canim ne diyim
Sen 2’yle başladıysan yine iyi canım ben 1 taneyle başladım. Gelişme yoksa bidaki ay 2 taneMerhaba canım nasıl haberler ben de bu ay ilk defa klomen kullandım sabah aksam 5 gün yani günde 2 tane
Dr.de bana 75 veriyodu 3aydir , hicbir ise yaramadi.Asilamayi bile 75 ile yaptirmisti.Salak kadin.buay onu dinlemedim. Yine 75dedigi halde , ben 150 kullandim.Yarin kontrol um var.Herkes 2 taneyle sonuç alıyor ben bitane kullandım. Keşke 2 kullansaydım güzel bi sonuç alırdım belki..
Pcos varmi sende ?Bende 1 taneyle başladım 2 yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı yine. 2 ye cikaricak bu ay yumurtlamamda hiç sknti yok çatlamada da ama gebelik oluşmuyor bir türlü
Sonuc ne canim ?Dr.de bana 75 veriyodu 3aydir , hicbir ise yaramadi.Asilamayi bile 75 ile yaptirmisti.Salak kadin.buay onu dinlemedim. Yine 75dedigi halde , ben 150 kullandim.Yarin kontrol um var.
Yarin gidicem dr.bakalim ne olacak. Ogreneyimde yazarim sana.Sonuc ne canim ?
Ha tamam canım. Yani gelişme yoksa neden aynı dozda kaldı kı artırması gerekiyordu doktordaYarin gidicem dr.bakalim ne olacak. Ogreneyimde yazarim sana.
MerabaHa tamam canım. Yani gelişme yoksa neden aynı dozda kaldı kı artırması gerekiyordu doktorda
Hahah süper canim iyiki dinlememişsinMerabaaz geldim dr.den.Cokda iyi yapmisim, onu dinlememekle.150 kullanmakla.2yumurta gelismis fistik gibi zannediyorki kendi bilgisinin eseri aksama da kan sonucuna gore dewam et 75e diyecek , yada birak catlayacak , catlatma igneni vur diyecek.Birde hormon degerimi anlayabilsem evde , dr.ye gerek kalmicak. ovitrelle yazdi receteye , ama buay catlatma ignesi de Turkiye den getirdigim baska catlatma ignesi ni kullancam.Inanmiyorum Alman dr.lerin samimiyetine.
Hahah süper canim iyiki dinlememişsinbanada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda
Gùlùm sen hangi ilaci kullaniyon? Kac doz dedi dr.? Ve ayni dozda kac ay ay kullandin ? Ona gore hareket et.kac aydir 75 veriyo bana yaa, ise yaramiyo yetmiyo artir iste dimi?Hahah süper canim iyiki dinlememişsinbanada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda etmicekmiş gibiii geliyorr
Canim bana 50 mg verdi bu ay 1 tane yani hic hic buyume olmadi bidaki ay 100 mg / 2 tane yani. Bakalim insallah bi gelisme olur taaaKan sonucuda geldi , bu aksam catliyor yumurta lar.insaallah, bu ay tutar.
Klomen kullaniyorumKan sonucuda geldi , bu aksam catliyor yumurta lar.insaallah, bu ay tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?