Kizlar merhaba. 50 gunluk anneyim. Sezeryan ile dogum yaptim. İlk gece daha hastanedeyken cocugum delirdi acliktan cunku onu doyurcak kadar bile sut gelmedi sonra hemsireler mama verdi derken ciktik biz. Ama yine cok az sutum geliodu yani bi emzirmede 20-30 mil en fazla bende emziriyodum pesinden mama veriyordum derken simdi memeyi asla almiyor kizim. Kiyameti kopariyor meme gordugu zaman bile. Ne denediysem olmadi sutumu arttirmak icin kizimi memeye yakinlastirmak icin. Suan damla damla kaldi sutun. Lutfen yardimci olun. Mama ile beslenen cocuklarda sikinti oluyormu? Anne sutu zekayi gelistiriyomus, anne sutu ile beslenmeyen aptalmi oluyor yani? Nedir? Bagisikligi tamamenmi kotu olcak? Beni bilgilendircek arkadaslar yardimci olun bana lutfen. Suan siringayla sut cekiyorum cunku iyi bi cekim gucu gerekiyor sutumun gelmesi icin o derece az yani.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bebek Beslenmesi 50 gunluk bebegim memeyi tamamen redediyor
- Konu Sahibi Etoburkiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- annesütü annesütü artırıcı bebek emme reddi mama
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.