50 gram Şeker Yükleme Testi - Gebelik Şekeri (1.Saat:155)

rihen97

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
139
40
13
27
Merhaba, 24+2de bugün 50 gram şeker yükleme testi yapıldı. Açlık kan şekerim 87 çıkmıştı, 1.saat sonunda 155 çıktı. Doktor 100 grama yönlendirmedi, diyetisyenle çalışmamı söyledi. Bebeğin suyu ve değerleri şimdilik iyi. Bu durumu yaşayıp sağlıkla geçiren ve doğum yapan var mı? Bebekle ilgili bir durum oldu mu?

Merhaba, 24+2de bugün 50 gram şeker yükleme testi yapıldı. Açlık kan şekerim 87 çıkmıştı, 1.saat sonunda 155 çıktı. Doktor 100 grama yönlendirmedi, diyetisyenle çalışmamı söyledi. Bebeğin suyu ve değerleri şimdilik iyi. Bu durumu yaşayıp sağlıkla geçiren ve doğum yapan var mı? Bebekle ilgili bir durum oldu mu?
Genelde 75gramla yapiyolar ama doktor size 50 yaptirmis.
2. Saate bakilmamis. 50 grami yuksek cikana yukseltip bakiyolar diye biliyorum sizde ona da bakilmamis.
Bu seker yükleme testine karsi cikan baktirmayan da cok var.
Umarım goren olur yazar

Genelde 75gramla yapiyolar ama doktor size 50 yaptirmis.
2. Saate bakilmamis. 50 grami yuksek cikana yukseltip bakiyolar diye biliyorum sizde ona da bakilmamis.
Bu seker yükleme testine karsi cikan baktirmayan da cok var.
Umarım goren olur yazar

Sağolun valla aynı durumda olmasanız da iletişim kurduğunuz için bile çok mutlu oldum teşekkür ederim

Sağolun valla aynı durumda olmasanız da iletişim kurduğunuz için bile çok mutlu oldum teşekkür ederim
2 arkadaşımın gebelik sekeri cikti. Diyetisyen eşliğinde devam ettiler. Ikisi de erken dogum yaşamadı. Suyunda azalma vs olmadi. Dikkat etmezsen olur mu bilmiyorum. Ya da doktorunu degistir tekrar bakılsın.

Back
X