tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 1 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicady #1 kızlar vakko da büyük indirim var. çantalar ve valizler hariç herşey %50+%50 indirimde eşarplarda bu indirime dahil ayrıca çantalarda da %50 indirim var Son düzenleme: 2 Nisan 2011
kızlar vakko da büyük indirim var. çantalar ve valizler hariç herşey %50+%50 indirimde eşarplarda bu indirime dahil ayrıca çantalarda da %50 indirim var
kebelek2411 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2010 74 1 2 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicady #2 paylaşım için teşekkürler
tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 2 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicady #3 kebelek2411 .!.: paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla... önemi yok ,indirim gördükçe gittikçe yazıyorum
kebelek2411 .!.: paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla... önemi yok ,indirim gördükçe gittikçe yazıyorum
dilek_ci Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ekim 2010 60 0 2 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicady #4 Eskişehir de ki kapanmasaydı da gidip baksaydık
tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 2 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicady #5 dilek_ci .!.: Eskişehir de ki kapanmasaydı da gidip baksaydık Genişletmek için tıkla... aslında outletlerin bütün illerde olması gerekiyor bence. istanbulda 5 tane outlet varken bazı illerde hiç yok. ama şöle diyim airport avm ye ve esenyurt mağazasına gittim.airpotta bişi kalmamış.esenyurtta çok model vardı. diğer outlet mağazalarına giden arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim
dilek_ci .!.: Eskişehir de ki kapanmasaydı da gidip baksaydık Genişletmek için tıkla... aslında outletlerin bütün illerde olması gerekiyor bence. istanbulda 5 tane outlet varken bazı illerde hiç yok. ama şöle diyim airport avm ye ve esenyurt mağazasına gittim.airpotta bişi kalmamış.esenyurtta çok model vardı. diğer outlet mağazalarına giden arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim