5 yılımı verdigim adam ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhaba kizlar , ben kendimden bıktım artik bu adama olan sevgimden de...
Ben 22 yasinda meslegi olan ama atanamadigi ve is bulamadigi icin evde oturan bi kizim ayrica meslegimide sevmiyorum . 5 yil birlikteydik ve nisanlandik ayrildik . Onu cok ozluyorum 9 ay oldu her gun instagramda fake bi hesaptan neyi beğendiğine kadar bakiyorum . Bi sevdigi var galiba en cok buna yaniyo canim . O beni coktan unuttu ama ben gezsemde arkadaslarimla vakit gecirsemde hep bi yanim eksik hep bi yanim buruk sanki disarisi cok pis kotu insanlar bi o iyiymis gibi savunmasiz hissediyorum hayatima kimseyi almak kimseyle olmak istemiyorum onu istoyorum . 5 yil sonrasinda ayrildiktan 15 gun sonra benim artik sevdigim var beni rahatsiz etme diyen adami . Yipranmisti iliskimiz cok zarar verdik inatlar kavgalar hakaretler . Ama en azindan 5 yilin hatrina ettim bir daha asla . Ama gecen söyle bir seyi begenmis bide karaktersiz ' temiz erkekler temiz kadinlara layiktir ' gibi bisey zoruma gitti sen temizmisin dedim ...
Ben nasil unuturum nasil yoluma bakarim aklimdan nasil silerim bu adamin bana donecegi yok donsede oluru yok ama uzüldugunu bilmek istiyorum ne olur benim halim ...

Son düzenleme:
Olan olmuş, önünde koca bir hayat var.önüne bakacaksın. Daha genceciksin, neler çıkar karşına. Hayatın bitmiş gibi davranmayarak ve fake hesapta takılmayı bırakarak başlayabilirsin.

Siz kendinizi yiprattiginizla uzdugunuzle kendinizi kapattiginizla kaliyorsunuz.. ex nişanliniz gayet rahat goruldugu uzere.. eger bu durumdan cikmak kendinize gelmek istiyorsaniz öncelikle instagram hesabini takip etmekten vazgecin boylelikle yavas yavas dusuncelerinizdende gider.. Evet 9 ay henuz yeni 5 yilin sonunda 9 ay yeni gibi gelir heran size ama bi yerden baslayin artik derim size ben..

temiz erkekler temiz kadinlara layiktir '

yani şu lafı eden bir adamın nesini sevmeye devam edebiliyorsunuz hala hayret. buz gibi soğutacak kadar sığ bir laf. paylaşanın hayata bakışı, kadına bakışı, dünya görüşü hakkında o kadar çok şey barındırıyor ki içinde değil sevmek sevgili olmak arkadaş bile olmam böylesiyle.. 5 yılınıza yazık olmuş . giden adama değilde 5 yılınıza üzülün bence.

Bu kadar erken yasta bu kadar ask acısı fazla değil mi ya...Napıyorsunuz kendinize boyle bu yasta. İlerki yaslara demek ki baya tecrubeli gireceksiniz

Bence ilk iş olarak sosyal medyadan takip etmeyi bırak, kendine eziyet ediyorsun. Şu an ki duygunu sevgi sanıyorsun ama tamamen hırs, nefret... Gencecik insansın önüne bak, hayat karşına daha ne insanlar çıkaracak.

Unutursuuuuun hem de şu halini hatırlayıp gülersin emin ol %100 garanti veriyorum sana..Yeter ki 5 yıl deyipdurma böyle adama 1 ömür vereceğine 5 yılla kurtardın...İlerde öyle birini seversin ki şu anki kişi sinek kadar kalmaz gözünde...Kesinlikle bu olacak

Ay adamın beğendiği yazıya bak da kurtulduğuna şükret kız.

Eğer bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorsan fake hesabını kapat gitsin. Hiç stalklama artık. Ne kadar merak etsende girip bakma sakın. Kafanı dağıtmak için hoşuna giden hobiler bul. Ne zaman aklına “acaba ne paylaştı, ne beğendi” gibi bir düşünce gelse kitap oku, müzik dinle, örgü ör bir şekilde dağıt kafanı.

Takip ettiğin sürece kurtulamazsın. İlk adımı böyle atarsan devamı da gelir.

Temiz adamlar temiz kızlaraymış hey Allah’ım. Üç günde bir duş alanlarla iki günde bir duş alanlar sevgili olmasın mı nedir yani bu temizlik anlayışı

Canım gerçekten üzüldüm.. 5 sene dile kolay.. Tabii ki zor olacak... Kendini zorlama, acını doyasıya yaşa. Fakat, sunu da bilmelisin ki seni de iyi hissetirecek bir erkek gelecek. Demek ki rabbim bir hayır varmış ki gerçek yüzünü göstermiş sana. Ya evlenip çocuk sahibi olduktan sonra başına gelseydi bu. Sen mesleğini eline almaya bak. Kendine çok yüklenme. Yaşayabilirsin. Unutma ki şu hayatta başımıza gelen her şeyin sebebi var.. Burda bir çok üye diyor ki " İyi ki bitmiş de şimdiki eşimle tanışmışım,şükür." onları düşün bi.

Ve katılıyorum. Buna öncelikle fake hesabını kapat. İlla mı bakıyorsun uygulamayı sil!.. Sakııın ama sakın üzücü müzikler dinleme.

Böyle aşk acısı çeken kızlar %99 ilişki yaşamıştır . Ondan böyle sürünüyodur . Hiç “of ben ne yaptım çok pişmanım kirlendim “ diyen erkek var mı ? Yok . O yüzden aşk acısı çeken erkek de yok (istisnalar çok çok başka konu)

Kendinize gelin ve Allah’a şükredin . Eminim Allah sizi çook büyük kötülüklerden kurtardı . Ve şu adamın ismini aratmayın . Arattıkça asla unutamazsınız .

Madem hem atanamadın hem işini sevmiyosun (aynen de ben de bu durumdayım) . Ya başka bi iş bul herhangi bi mağazada vs . Ya da hobi edin kursa git .

Sen değerlisin . O değil . Herkesin değeri bir gün gelir anlaşılır . O kısmını boşver . Şu hayatı dramatize etmeyi bitir . Ne güzel şeyler var hayatta . Bir farkında var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…