5 yıldızlı otelde yemekli düğün lütfen yardım

Aslında ben antalya için istiyordum ama ortalama aynıdır herhalde aşağı yukarı ne kadar CNm ya kişi bası bilgi verirsen çok sevinirim

Aslında ben antalya için istiyordum ama ortalama aynıdır herhalde aşağı yukarı ne kadar CNm ya kişi bası bilgi verirsen çok sevinirim

cnm otelden otele değişiyor fiyatlar ama genelde minimum 65 tl den başlıyor 150 tl ye kadar çıkıyor (içkisiz) genelde bu fiyatların içinde fotograf ve müzik olmuyor onları ekstra ödüyorsun. fiyata dahil olan şeyler yemek, süsleme (masa sandalye vb), pasta, balayı odası. bence internetten antalyadaki otelleri bul hepsini tek tek ara ve sana fiyatları ve menü seçeneklerini mail atmalarını ise. sonra aralarından beğendiğin otellerle görüşmeye git ama sakın pahalı deyip eleme hemen çünkü mesela benim beğendiğim otel kişi başı 100 lira kdv dahil demişti ama görüşmeye gittiğimizde pazarlık yaptık birazcık ve 70 lira kdv dahil dedi belki bi 5 lira falan daha da inicek salonlarına bakmak gerekiyor bide çünkü hepsinin resimleri çok güzel fakat gidip bi görüyosun küçücük 400 kişilik salon diyorlar ama mümkün değil 400 kişi sığsın sıkış sıkış oturtuyolarmış insanları ya da salon büyük oluyor ama çok fazla kolon olabiliyor ki bence hiç güzel birşey değil kolon olması o yüzden bence gidip görmek gerekiyor otelleri. Bu arada tarih olarak ne düşünüyorsunuz ?

merhaba bizim düğünümüz de antalya'da Crown plaza'da oldu.
çok memnun kaldık, kişi başı limitli içkili 55 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. 7 temmuzdaydı düğünümüz.
yaklaşık 280-300 kişiydik, havuz başındaydı ama kapalı mekanı da var.
daha ayrıntılı neyi merak ediyorsan yardımcı olmaya çalışayım.

Ay CNm çok saol bizimkide 400 kişilik falan olacak yemekli istiyoruz başka oteller hakkında bilgin var mı CNm

Hımmm 400 kişi cokmuş cidden.. biz cok gezdik Antalya'da (bu arada ben ve eşim istanbul'da yasıyoruz, burada tanıştık. Eşim Antalya'lı), sadece 5 yıldızlı otelleri değil nerdeyse olabilecek her yeri gezdik. beğendiğim yerler şunlar
Orfe at çiftliği (şehre biraz uzaktı)
Sera otel; sanırım kundu taraflarında, cidden cok güzel ama biraz pahalı geldi bize
Falcon otel diye bir yer ver, manzarası ve bahcesine bayıldım resmen. ama otel cok nezih değil..
Adonis otel'de iyi gibi. hatta eşimin kuzeni orada evlenmiş. acık hava olayına neden bilmiyorum biraz soguk yaklaşıyorlar. ama mutlaka bir bakın.
bunun dışında açıkçası pek bir yer beğenmedim. cok fazla yer gezdik bunlar aklımda kalmış. Tabii bizim için maliyet önemliydi. o yüzden crown'da karar kıldık ve tek kelimeyle sorunsuz bir düğün yaşadık, tahmin bile edemezdim ki normalde biraz kötümser ve zor beğenen birisiyim :)

Eger maddi olarak sıkıntınız olmayacaksa; dedeman (gayet iyiydi), hillside su ve titanic otel'e bakın derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…