Ay CNm çok saol bizimkide 400 kişilik falan olacak yemekli istiyoruz başka oteller hakkında bilgin var mı CNm
Hımmm 400 kişi cokmuş cidden.. biz cok gezdik Antalya'da (bu arada ben ve eşim istanbul'da yasıyoruz, burada tanıştık. Eşim Antalya'lı), sadece 5 yıldızlı otelleri değil nerdeyse olabilecek her yeri gezdik. beğendiğim yerler şunlar
Orfe at çiftliği (şehre biraz uzaktı)
Sera otel; sanırım kundu taraflarında, cidden cok güzel ama biraz pahalı geldi bize
Falcon otel diye bir yer ver, manzarası ve bahcesine bayıldım resmen. ama otel cok nezih değil..
Adonis otel'de iyi gibi. hatta eşimin kuzeni orada evlenmiş. acık hava olayına neden bilmiyorum biraz soguk yaklaşıyorlar. ama mutlaka bir bakın.
bunun dışında açıkçası pek bir yer beğenmedim. cok fazla yer gezdik bunlar aklımda kalmış. Tabii bizim için maliyet önemliydi. o yüzden crown'da karar kıldık ve tek kelimeyle sorunsuz bir düğün yaşadık, tahmin bile edemezdim ki normalde biraz kötümser ve zor beğenen birisiyim :)
Eger maddi olarak sıkıntınız olmayacaksa; dedeman (gayet iyiydi), hillside su ve titanic otel'e bakın derim ben..