5 yildizli otelde tatili zehir Eden dis agrim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Konu acmistim tatile gelmeden onceki gece baslayan agrim hic gecmiyor dun otele girerken agri kesici igne yaptrdim bi ilac var onu iciyorum o biraz idare ediyor burda ddoktor a gosterdim aksam ozelde 20 lik dislerden dedi cekilmesi gerekiyormus dedi . Benim kan da pihtilasma oldgundan kendi doktoruma dansmm lazmms o da devlette pazartesi acilio . Kanal tedavidide olmustum agri ondanmi derken 20 lik disler cekilckms onu da kimse cekmiyor pihtilasmadan dolayi devlettede cok gec zamanlara cekim tarihi veriyorlar kirk yilda bi ilk kez aylaardir bekledigm tatildeyim ama dis agrisindan zehir oluyor . Carsambada doncez . Allah I'm cildircam bu agridan ilac ictigim halde agri var jeller spreyler bile yaramiyor tuzlu su gargarasi ise yaramiyor . Hiç bsey yaramiyo burda pazartesi cektirsemmi acaba ?

Sarımsak yutmayi deneyin bi derim. Iki üç gün içinde kesiyor. Küçük bi kac dişi ezip su ile yutun. Ben iki ay böyle idare ettim sonra çektirdim.

Evet benim iki üç gün icinde geçiyordu ama ben bi 15 devam ediyordum. Sonra birakiyordum. Bi süre daha idare ediyordu ama yine başlıyordu. Ben de yine ezilmis sarimsak yutmaya basliyordum (bicak kesmemis olacakm) çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…