aa karamel çok geçmiş olsun canım cesaret edebilmen ne güzel.Umarım herşey istediğin gibi olur
Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul(( insallah hersey yolunda gider...
Yorumlarinizi bekliyorum,sevgiler
Konuya ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.Ayrica ameliyat olmus arkadaslarada hayirli olsun diyorum yeni cicislerle bir omur boyu olmaniz dilegiyle,darisida bizlerin basina:))))
Forumda bir kac arkadasimiz var uzun suredir protezli olan ama hic kimse yorum yapmamis((
Bende iki ay sonra olucam bu ameliyati tek korkum kapsul(( insallah hersey yolunda gider...
Yorumlarinizi bekliyorum,sevgiler
güzel bir başlık olmuş
5 yıldır kullanan bir çok arkadaş vardı sitede inşallah bilmediklerimizde yazar bilgi sahibi oluruz
benim daha 5 gün oldu inşallah yıllarca sorunsuz kullanırız
en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)
Arzum vermis oldugun bilgilerden dolayi sana tesekkur ederim,ayrica cok guzel gogus dekolten var,tebrik ediyorum..cok sexy ve dolgunlugu yerinde bende bole istiyorum insallah benim vucuduma da bu kadar buyuklukte bi protez yerlesebilr...kapsul isi tam anlamiyla sans( insallah hersey yolunda gider...
Karamelcim tesekkur ediyorum,insallah su kapsul belasi hepimizden uzak durur(( senin ameliyat daha cok yeni umarim hersey yolundadir,bize gelismelri yazarsan sevinirim,sevgiler
en son ameliyat için beklediğini falan okumuştum demek o muhteşem gün geldi. bence yeni bi konu açıp anlat bize olanları =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?