5 yaştada mı oluyo bu sendrom denen şey.

Benimde yeğenim öyleydi 3 yaş 5 yaş allahım herşeyi ağlayarak ister kendini yorgana kadar ağlar baş etmesi mümkün değil insanın tahammül sınırlarını epey zorlardı şuan 6 yaşı bitirmek üzere öyle ağlama krizleri bitti lakin hiç susmuyor susmayan çocuk yapmışlar ablama vermişler :ukala: iki dak sussa şarkı söylüyor Bi çocuk bu kadar konuşabilir mi yahuuuuuu :KK70:
Konuşur anam konuşur

Bende de şuan yaklaşan 40 yaş sendromu var :ruh::rolleyes:

Demek ki bu sendromlar hiç bitmiyor.

2,3,5,7..ergenlik...gençlik derken .

Ağlama , ağlayarak sorun halletme ,isteklerini yaptırmada geçici ama yaş sınırı çocuğa göre değişir .

Benim kızım da 2011 Mart doğumlu. Aynen canım onun da kardeşi var karmakarisik. Kardeşi uyuyunca çok iyi bir çocuğa donusuyor. Ama sizinki anaokulunda da ağlamış ben bu yıl göndereceğim bakalım neler yasayacaz. İnanın aşağı yukarı aynilar.

Normalde 4-6 yaş arası sakın gecermis. Ama inatlaşilan çocuk eğer çocuk iradeli ise hircinlasirmis. Çok ayrıntı var . Size ademgunesi tavsiye ederim. Sitesinde bayağı soru cevap var. Sorunuza orda daha uzman bir cevap bulabilirsiniz. Muhakkak daha onceden birisi sormustur.
Ya bide ne biliyim yeni nesil çocuklarmı böyle.eskiden herkes 6-7 dpğururmuş.hepsi böyle olsa valla kafayı yerlerdi.bide böyle söylene söylene ağlıyo.demin uyumadan önce ağlıyo bişey anlatıyo 1 ay önce olmuş güya onun için ağlıyo.yani bişey olduğu için ağlamıyo.ağlamasına sebepler buluyo.valla bazen komiğime gidiyo gülmemek için zor tutuyorum kendimi.gülsem onada kızıp ağlıyo.

Bende de şuan yaklaşan 40 yaş sendromu var :ruh::rolleyes:

Demek ki bu sendromlar hiç bitmiyor.

2,3,5,7..ergenlik...gençlik derken .

Ağlama , ağlayarak sorun halletme ,isteklerini yaptırmada geçici ama yaş sınırı çocuğa göre değişir .
Ömür biter sendromlar bitmez diyosun yani off off

Kızlar 5 yaşında kızım var eylül 2011 doğumlu.2 yaş 3 yaş derken şimdide 5 yaş sendromunda sanırım.bazen gerçekten çıldırtıyo.gün içinde saçma sapan herşeye ağlıyo.ağlarken mutlu olduğunu düşünüyorum bazen.valla çok zor büyüdü herşeyi problem bi çocuktu halada öyle.kaç yaşında düzelcek çok merak ediyorum.geçen sene anaokuluna gitti ilk dönem öğrt.hergün ağlıyo diye şikayet ediyodu.ağlama sebepleride yarışta birinci olamadım.arkadaşım bana küstü.2.dönem biraz atlattık.şimdide kardeşi oldu 3 aylık onuda kıskanıyo biraz.valla çocuğa töbe ettirir öyle bi kızım var:KK70:varmı böyle problemler yaşayan.valla böyle sessiz sakin çocuklara çok özeniyorum.ama benden öyle çocuk çıkmıyo malesef:KK51:
Araştırma yaparken gördüm paylaşımınızı ve şu anda temmuz ayında oğlum 5 yaşını dolduracak birebir aynı durumları yaşıyoruz 3 aylık bebeğim de var şu anda kıskançlık ap ayrı bişey. Sizinkiler şu anda büyümüş durumdadır. Zamanında ne yaptınız nasıl başa çıktınız nasıl bir çözüm buldunuz acaba

Back
X