5 yaştada mı oluyo bu sendrom denen şey.

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar 5 yaşında kızım var eylül 2011 doğumlu.2 yaş 3 yaş derken şimdide 5 yaş sendromunda sanırım.bazen gerçekten çıldırtıyo.gün içinde saçma sapan herşeye ağlıyo.ağlarken mutlu olduğunu düşünüyorum bazen.valla çok zor büyüdü herşeyi problem bi çocuktu halada öyle.kaç yaşında düzelcek çok merak ediyorum.geçen sene anaokuluna gitti ilk dönem öğrt.hergün ağlıyo diye şikayet ediyodu.ağlama sebepleride yarışta birinci olamadım.arkadaşım bana küstü.2.dönem biraz atlattık.şimdide kardeşi oldu 3 aylık onuda kıskanıyo biraz.valla çocuğa töbe ettirir öyle bi kızım varvarmı böyle problemler yaşayan.valla böyle sessiz sakin çocuklara çok özeniyorum.ama benden öyle çocuk çıkmıyo malesef

Yazınızı okurken, kendimi görür gibi oldum. Maalesef o sendromlar hiç bitmiyor. Benim oğlumda 7 yaşında, bütün sendromları atlattık derken, yenisiyle tanıştık ((

Her gün ağlıyor diye şikayet eden öğretmene sevgilerimi gönderiyorum.

Çocuklarında bir mizacı var. İnatlaşmayın. Konuşarak anlaşmaya çalışın. Sinirli olduğunda ve ağladığında onunla konuşmayı denemeyin. Ağlaman bittiğinde yanıma gel deyin.

Biraz da kişilik yapısı

Oğlumun arkadaşının da kardeşi oldu annesi ben hala büyüğün peşindeyim bebek uslu ağzından memeyi çekip büyüğünün cırıltısına gidiyorum yine bir şey demiyor diye anlatmıştı

Ama okulda da her şeye ağlaması her şeyin olmayacağını kabul edemediği anlamına gelir

her istediğimiz her zaman olmaz ı öğrenmesi gerek

bacim senden çocuk çıkıyor hiç olmazsa benden hiç bişey çıkmıyor. .
gözlerini kapat ve bebek istiyorsun ama olmayacağını düşün empati yap. ..
sonra dersinki aglasin yeterki yanımda olsun. biz çocuk diye yanıp tutusuyoruz allah kimseyi bu acıyla sinamasin. .
Eşim hep der bütün gece aglasin keyfi aglasin ama bizimde bi evladimiz olsun herseyine razıyım der...

Alla size hayırlı evlat nasip etsin ama dua ederken dikkat edin. Her zaman herşeyi tastamam isteyin. Rabbimin hazinesi geniş. Dua zamanına denk gelir birden gerçekleşir. Benim bir tanıdığın her yolu deneyip pes etmişken 11 yıl sonra mide kanaması geçirdiği ay hamile kaldı. Maşallah oğlu oldu.

Bence sebebi yasi degil kardesi galiba
kardesiyle agladiginda ilgileniliyor kizinda ilgi cekmek icin agliyor
Elinizden geldigince aglamadini gormezden gelin olumlu yada olumsuz tepki vermeyin
konuyu degistirin aglarken ilgisini baska yone cekin,ilgi cekmek icin aglamayi bir yol olarak goruyor bence

Benim kızım da 2011 Mart doğumlu. Aynen canım onun da kardeşi var karmakarisik. Kardeşi uyuyunca çok iyi bir çocuğa donusuyor. Ama sizinki anaokulunda da ağlamış ben bu yıl göndereceğim bakalım neler yasayacaz. İnanın aşağı yukarı aynilar.

Normalde 4-6 yaş arası sakın gecermis. Ama inatlaşilan çocuk eğer çocuk iradeli ise hircinlasirmis. Çok ayrıntı var . Size ademgunesi tavsiye ederim. Sitesinde bayağı soru cevap var. Sorunuza orda daha uzman bir cevap bulabilirsiniz. Muhakkak daha onceden birisi sormustur.

Benimde yeğenim öyleydi 3 yaş 5 yaş allahım herşeyi ağlayarak ister kendini yorgana kadar ağlar baş etmesi mümkün değil insanın tahammül sınırlarını epey zorlardı şuan 6 yaşı bitirmek üzere öyle ağlama krizleri bitti lakin hiç susmuyor susmayan çocuk yapmışlar ablama vermişler iki dak sussa şarkı söylüyor Bi çocuk bu kadar konuşabilir mi yahuuuuuu

Bir de kıskançlık durumlarında anne baba tam tersi davranirmis. Küçüğü korumaya çalıştıkça küçüğü daha da kiskanirmis. Büyüğün yanında olduğumuzu hissettirmek lazimmis.

Canım kardeşi olmadan öncede böyleydi benim kızım hep ağlardı oldu bitti böyle.çok aşırı duygusal bi çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…