Bebek Beslenmesi 5 yasindaki oglum yemek yemiyor yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Oglum 5 yasindan gün alıyor. Qncak yemek problemimiz var herseyi yemiyor et tavuk balık izgara yada kizartma olursa yer onun disinda sulu yemekleri yemiyor. Anaokuluna gidiyor orda da yemiyor cunku bu tarz yemekler cikiyor. Hâliyle aksama kadar ac. Bende surekli sevdigi seyleri yapmak istemiyorum cunku diger yemekleri yemeyi ogrensin diye ama cildirmak uzereyim yemiyor yine. Bazan istemiyorsan yeme diyorum 2 -3 ac gezer istediği sey olana kadar. Ne yapmam lazim bir yol gosterin

wallaha benım de problemım aynı o yuzden baslıklarda aratırken sızı buldum. ben ıstıyorum sabah yesın adam gıbı oglen yesın corba mı oooo ıcerım anne desın ama su an kızartmalardan gıdıyoruz cok scma. dışarda kızartma yedı begendı dıye ac kalıcagına kızartma yapıyorum patates falan yıyor ama yeter yani içi kurudu . ıstah acıcı bır seyler mı şuruplar falan mı kaktırsam acaba ıcecegıne yıyecegıne. hayır ev kadınıyım bır de dıyorlar kı sen evdesın de nasıl bu cocugu guzel besleyemıyorsun haklılar da

Ben gecen sofrayi hazirladim kuru fasulye pilav cagirdim oturdu 5 dk ama yemedi yemicem dedi tamam yeme dedim 1 saat sonra anne çikolatalı ekmek diye geldi yanima hayir vermicem dedim agladi israr etti yine de vermedim gitti uyudu saat 8 de. Ertesi gün sabah 8 de kalkti gece 2 defa süt içti sabah çikolatalı ekmek vereyim mi dedim istedi verdim yarisini yedi. Sonra okulda yemeğini yemis öğretmeni resim atti. Sevindim sanirim biz kararli olursak yemek bu ister ye ister yeme diye onun isteklerini yapmazsak eni sonu azar azar yicekler. Ben çalışıyorum ve 2. Ye hamileyim cok yoruluyorum bu konuda inşaallah cozeriz bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…