eşimle ayrı yaşıyoruz bir süredir. boşanma aşamasına girdik. ailemin yanındayım. eşim başka şehirde. kızım, geldiğimiz ilk günlerde bana çok iyi davranıyordu hatta sahiplenme görevini üstlenmişti sanki. ama 2 gündür, bana çok kötü davranıyor. bilgisayarda sürekli oyun oynamak istiyor bende fazla oynamasını istemiyorum. daha 5 yaşında. evimdeyken de limit koyardım sadece 1 saat gibi. şimdi beni hiç dinlemiyor. gece uyutmaya çalışırken bana bir sürü laf saydı. sırf bilgisayara müsaade etmiyorum diye. bana; anne sen yalancısın, hırsızsın, seni sevmiyorum, kötüsün, seninle yatmicam, gideceğim sen yalnız kalacaksın, annem değilsin gibilerindenbir sürü laf.
hatta bana sen beni dövüyorsun bile dedi. asla kızıma bir kez vurmamış bir insanım. zaten o kadar akıllı, o kadar zeki ve anlayışlı bir çocuk ki. ama bu sözlerden sonra çok şaşırdım. ağlıcaktım. napıcam ben şimdi. ona kendimi anlatmaya çalıştım. bilgisayar çocuklar için iyi değil zaten müsade ediyordum bir süre girmesine, o da kapat artık kızım dediğinde lafımı ikiletmezdi.
eşim şu ara beni ikna etme çabasında olduğu için mesaj gönderip duruyor cep telefonuma. kızım bu arada yanıma geldi ve babamla konuşcam dedi. hiç söylemezdi. bende tamam kızım babana msj göndereyim çalışmıyorsa arasın seni dedim. eşim ne yaptı mesajdan sonra konuşamazmış kızının sesini duyarsa kötü olurmuş bilmemne. neyse kızıma söyledim. baban çalışıyormuş işi bitince seni arıcakmış diye. adamla konuşmuyorum ama kızım için söyledim rica ettim hatta. beyefendi çocuktan beter kötüymüş sesini duyunca dayanamazmış. be adam o zaman bizi niye bu hale getirdin. neyse boşverelim onu ben kızıma nasıl davranacam
ne diyeceğimi şaşırdım. çok asi oldu çook.
bana 2 gün öncede eve gidelim senle birlikte dedi.
bende tatildeyiz kızım falan dedim. nasıl bir yol izlemeliyim. özellikle şu bilgisayar konusunda ne yapmalıyım.
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)