Tuvalet Eğitimi 5 yaşında çocuğum hala yatağa işiyor rahatsızda olmuyor..!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
İnanın hiç kızmıyorum. Değiştiriyorum zaten tertemiz uyu mis gibi yeni yıkandı diyorum. Hiç kızmıyorum biliyorum kozında ters tepki olacağını.

İki erkek kardeşim var. Ortaokula kadar her gece tuvalete kaldırılırdı annem . Uyanıksam bende kaldırırdım . Yoksa kesin işerlerdi . Tabi şimdi ikiside 30 yaşın üstünde . Bu konuyu okuyunca ona laf attım gülüştük. Yalan söyleme altı yaşına kadar işedim diyor , kabul etmiyor şimdi. Ne çektik . Çarşafın altına naylon sererdi annem döşeğe geçmesin diye . Çok yapılacak birşey yok . Kaldıracaksınız tuvalete bırakana kadar . Bide sıvı içirmiyceksiniz gece .

ben normal oldugunu dusunuyorm. biraz psikolojik te olabilir yada cisini tutmak icin kaslari tam gelismemistr yada cok agir bir uykusu vardir cocuk doktoruna goturun

Allahım korusu ortaokul mu :) çok çekmişsiniz. Doktordan randewu aldım inş götürcem bakalım.

Bunun çok fazla nedeni olabilir dr götürün ben de idrar yolları enfeksiyonu vardı yıllarca mücadele ettik annem her gece beni tuvalete kaldirirdi o gelmeyince sıkışınca zaten rüyamda tuvalete gidiyodum:))) gercekten bu ihmal edilecek birşey değil psikolojik de olabilir uzman şart

Aynn randewu aldım. İnş atlatırız hem cücüğüm hem ben. Zor gerçekten

Merhaba benim kızım da kreşe başladığı dönem her gece 3-4 defa ıslattı yatağını değiştirmekten usanmıştım ben de Allah yardımcınız olsun. Sonra kreşi bırakınca geçti. Orada yaşadığı problemlerden olmuş sanırım bizimki. Bir de çiş cihazı var internette çişson filan diye uyandırıyor çocuğu çişi kaçırmaya başladığı an belki öyle bir cihazla da kurtulabilirsiniz

Onu bende araştırdım doktor tawsiyesiylr alın diye yazmışlar yorumlarda. Randewu aldım bakalıö ne derse doktor onu yaparım artık.

Benim yeğenlerimde de vardı.
Üçüne de doktor ilaç vermişti ve öyle kurtulmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…