İnanın hiç kızmıyorum. Değiştiriyorum zaten tertemiz uyu mis gibi yeni yıkandı diyorum. Hiç kızmıyorum biliyorum kozında ters tepki olacağını.Çözüm aramak yerine neden aramak daha iyi sonuç verir , rahatsız olmuyor mu dediğin 5 yaşında bu psikolojini anladığında yavrun devam eder gece çiş yapmaya..madem bu durumdan kurtulamıyorsun ona oğlum/kızım sen yap ben temizlerim demen onu rahat ettirir ve bir zaman sonra bırakır unutma ilk sen değiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalet Eğitimi 5 yaşında çocuğum hala yatağa işiyor rahatsızda olmuyor..!
- Konu Sahibi 06rey38
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çiş çiş eğitimi çiş için tuvalet eğitimi cis kacirma
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İki erkek kardeşim var. Ortaokula kadar her gece tuvalete kaldırılırdı annem . Uyanıksam bende kaldırırdım . Yoksa kesin işerlerdi . Tabi şimdi ikiside 30 yaşın üstünde . Bu konuyu okuyunca ona laf attım gülüştük. Yalan söyleme altı yaşına kadar işedim diyor , kabul etmiyor şimdi. Ne çektik . Çarşafın altına naylon sererdi annem döşeğe geçmesin diye . Çok yapılacak birşey yok . Kaldıracaksınız tuvalete bırakana kadar . Bide sıvı içirmiyceksiniz gece .Her gün gece bir kere kaldırmam gerekiyor. Yoksa yatağa işiyo. Geç kaldırıp çişe götürdüğüm zamansa çoktan altına işrmiş oluyor üst değişiyor. Ama usandım kendisinin kalkıp tuwalete gitmesini istiyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Hiç çişden rahatsızda olmuyo. Bana akıl werin anneler.
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
ben normal oldugunu dusunuyorm. biraz psikolojik te olabilir yada cisini tutmak icin kaslari tam gelismemistr yada cok agir bir uykusu vardir cocuk doktoruna goturunHer gün gece bir kere kaldırmam gerekiyor. Yoksa yatağa işiyo. Geç kaldırıp çişe götürdüğüm zamansa çoktan altına işrmiş oluyor üst değişiyor. Ama usandım kendisinin kalkıp tuwalete gitmesini istiyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Hiç çişden rahatsızda olmuyo. Bana akıl werin anneler.
Randewu aldım götürcem inş :)ben normal oldugunu dusunuyorm. biraz psikolojik te olabilir yada cisini tutmak icin kaslari tam gelismemistr yada cok agir bir uykusu vardir cocuk doktoruna goturun
İki erkek kardeşim var. Ortaokula kadar her gece tuvalete kaldırılırdı annem . Uyanıksam bende kaldırırdım . Yoksa kesin işerlerdi . Tabi şimdi ikiside 30 yaşın üstünde . Bu konuyu okuyunca ona laf attım gülüştük. Yalan söyleme altı yaşına kadar işedim diyor , kabul etmiyor şimdi. Ne çektik . Çarşafın altına naylon sererdi annem döşeğe geçmesin diye . Çok yapılacak birşey yok . Kaldıracaksınız tuvalete bırakana kadar . Bide sıvı içirmiyceksiniz gece .
Allahım korusu ortaokul mu :) çok çekmişsiniz. Doktordan randewu aldım inş götürcem bakalım.
Bunun çok fazla nedeni olabilir dr götürün ben de idrar yolları enfeksiyonu vardı yıllarca mücadele ettik annem her gece beni tuvalete kaldirirdi o gelmeyince sıkışınca zaten rüyamda tuvalete gidiyodum:))) gercekten bu ihmal edilecek birşey değil psikolojik de olabilir uzman şartHer gün gece bir kere kaldırmam gerekiyor. Yoksa yatağa işiyo. Geç kaldırıp çişe götürdüğüm zamansa çoktan altına işrmiş oluyor üst değişiyor. Ama usandım kendisinin kalkıp tuwalete gitmesini istiyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Hiç çişden rahatsızda olmuyo. Bana akıl werin anneler.
Aynn randewu aldım. İnş atlatırız hem cücüğüm hem ben. Zor gerçektenBunun çok fazla nedeni olabilir dr götürün ben de idrar yolları enfeksiyonu vardı yıllarca mücadele ettik annem her gece beni tuvalete kaldirirdi o gelmeyince sıkışınca zaten rüyamda tuvalete gidiyodum:))) gercekten bu ihmal edilecek birşey değil psikolojik de olabilir uzman şart
Allah yardımcınız olsun . Rabbim şifa versin kendim de yaşadığım için sizi de anlayabiliyorum.Aynn randewu aldım. İnş atlatırız hem cücüğüm hem ben. Zor gerçekten
- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Merhaba benim kızım da kreşe başladığı dönem her gece 3-4 defa ıslattı yatağını değiştirmekten usanmıştım ben de Allah yardımcınız olsun. Sonra kreşi bırakınca geçti. Orada yaşadığı problemlerden olmuş sanırım bizimki. Bir de çiş cihazı var internette çişson filan diye uyandırıyor çocuğu çişi kaçırmaya başladığı an belki öyle bir cihazla da kurtulabilirsiniz
Onu bende araştırdım doktor tawsiyesiylr alın diye yazmışlar yorumlarda. Randewu aldım bakalıö ne derse doktor onu yaparım artık.Merhaba benim kızım da kreşe başladığı dönem her gece 3-4 defa ıslattı yatağını değiştirmekten usanmıştım ben de Allah yardımcınız olsun. Sonra kreşi bırakınca geçti. Orada yaşadığı problemlerden olmuş sanırım bizimki. Bir de çiş cihazı var internette çişson filan diye uyandırıyor çocuğu çişi kaçırmaya başladığı an belki öyle bir cihazla da kurtulabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun . Rabbim şifa versin kendim de yaşadığım için sizi de anlayabiliyorum.
Çok sağolun teşekkürederim. Çok zor gerçekten sabır işi
Aynısını yaptım aylardır yapıyorım. Hatta 2 saatde bi uyandırıyorum. Bazı geceler uyuyakalıyorum malesef işemiş oluyor.Burada ki yöntemi denedim benim oğlanda işe yaradı bir inceleyin isterseniz
Enüresis olması ihtimaline karşılık bir uzmanla görüştünüz mü pekiAynısını yaptım aylardır yapıyorım. Hatta 2 saatde bi uyandırıyorum. Bazı geceler uyuyakalıyorum malesef işemiş oluyor.
Kesinlikle böyle bir şey yapmayınAltına bez bağlamaya çalışın , muhtemelen ben bebek değilim triplerine girecektir.
Bu yardımcı olabilir. Gün içinde sürekli tuvalete götürün.
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
Neden pekiKesinlikle böyle bir şey yapmayın