Her gün gece bir kere kaldırmam gerekiyor. Yoksa yatağa işiyo. Geç kaldırıp çişe götürdüğüm zamansa çoktan altına işrmiş oluyor üst değişiyor. Ama usandım kendisinin kalkıp tuwalete gitmesini istiyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Hiç çişden rahatsızda olmuyo. Bana akıl werin anneler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalet Eğitimi 5 yaşında çocuğum hala yatağa işiyor rahatsızda olmuyor..!
- Konu Sahibi 06rey38
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çiş çiş eğitimi çiş için tuvalet eğitimi cis kacirma
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ocak 2017
- 433
- 652
- 103
Aynı hiç rahatsız olmuyor artık bazen kalkabiliyorum bazende kalkamıyorum keşke kendi rahatsız olsa kalksaOğlum sekiz yaşında hala aynı sorununu yaşıyorum.doktora götürdüm çise kalktığı zamanlar odul sistemini uyguladık gene aynı.uyanamiyor altına isiyor.cok uğraştım bir türlü kazandiramadim
Aynı şeyleri yaptım inanınki ama hiç kendi kalkmıyor 2yıldır hep ben kaldırıyorum bazen uyuyakalıyorum bi bakıyorum yatağa işemiş ama hiç rahatsız olmuyorSaat kuracaksın mecbur. Yoksa aklına gelmiyor demekki kuzunun. Ben kalkamıyorum diyorsan altını bezleyeceksın. Bu arada yatmadan 2 saat önce çok sulu şeyler yedirme.
Ewt artık öyle yapıcam hangi bölğme götürmem gerek bir bilginiz war mı acaba.?Uzmanı ile görüşsen iyi olabilir.
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
İnanınki onuda denedim. Bez bağlasam daha mutşu olır. Kardeşi war onada bez bağlanıyomküçük bazen banada bağla diyoAltına bez bağlamaya çalışın , muhtemelen ben bebek değilim triplerine girecektir.
Bu yardımcı olabilir. Gün içinde sürekli tuvalete götürün.
Allah razı olsun inş geçerUzman bilmiyorum. Ama zor durum kolay gelsin arkadaşım.
İnş normaldir. Ailede war babası 7 yaşına kadar yatağa kaçırmış.Bir sürü faktörü olabilir
Genetik de olabilir ailenizde veya eşiniz ve ailesinde böyle bir durum yaşayan var mı? sanıyorum 7 yaşına kadar altına kaçırması normal diyor doktorlar
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
İnanınki onuda denedim. Bez bağlasam daha mutşu olır. Kardeşi war onada bez bağlanıyomküçük bazen banada bağla diyo
Kardeşi yaptığı için , ilgi görmek adına yapıyor olabilir mi?
Senelerdir aynı dertten muzdaripti bir tanıdığım.
Okula başlayınca kendi kendine düzeldi, doktora bi gösterin.
Ewt doktora götürcem. Ne yaptıysam olmadı.Kardeşi yaptığı için , ilgi görmek adına yapıyor olabilir mi?
Senelerdir aynı dertten muzdaripti bir tanıdığım.
Okula başlayınca kendi kendine düzeldi, doktora bi gösterin.
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Önemli olan sizin tavrınızİnş normaldir. Ailede war babası 7 yaşına kadar yatağa kaçırmış.
Çocuğunuzu incitip yaralamayın zamanla rayına oturur
İnş inş.Önemli olan sizin tavrınız
Çocuğunuzu incitip yaralamayın zamanla rayına oturur
Sağolasın cnm çok zor gerçekten çok yorucu doktordan randewu aldım bakalım ne derlerse artı.Ortaokula kadar işeyenleri biliyorum o yüzden 5 yaş cok gelmedi bana Allah kolaylık versin
Çözüm aramak yerine neden aramak daha iyi sonuç verir , rahatsız olmuyor mu dediğin 5 yaşında bu psikolojini anladığında yavrun devam eder gece çiş yapmaya..madem bu durumdan kurtulamıyorsun ona oğlum/kızım sen yap ben temizlerim demen onu rahat ettirir ve bir zaman sonra bırakır unutma ilk sen değiş