- 11 Haziran 2022
- 44
- 20
- 31
-
- Konu Sahibi calayerozge
ben de öyle olduğunu düşündüm fakat tek bir bacak olunca açıkçası biraz korktum.meraba benimde 5 yaşına girmek üzere oğlum oda sık sık bacaklarının ağrıdığını söylüyor d vitamini eksikliği vardı benim oğlumda aralıkta kontrolü var ondan olabilir diye düşünüyorum ama çoğunlukla etraftan duyduğum boyu uzadığı zmanda ağrırmış çocukların bacakları öle bişeyde olabilir
Çok teşekkür ederim cevabınız için . fakat belirttiğim gibi tek bacak olunca evham yaptım birazOğlum düştüğünde acil de 5-6 yaşlarında bir erkek çocuğu ve babası vardı 2 senedir çocuk sürekli kaval kemiklerini gösterip ağrıyor diyormuş ve doktora geliyorlarmış sürekli film vs çekiliyormuş bir şey yok. Doktora kontrole girdiler çıktılar büyüme ağrısı demiş yine doktorÇocuklarda 5-6 yaşlarından sonra büyümeye bağlı bacak kemik ağrıları çok oluyormuş
Merhaba benimde 3 yaşında oğlum aynı sikayetler var sağ bacağı tek taraflı olunca endişelendim Dr goturucem sizin yorumunuzu gördüm Dr goturdunuzmu acaba ne dediMerhaba sevgili anneler . Oğlum şuan 5 yaşında ve ikinci kez oldu bugün diz kapağından aşağısının Ağrıdığını söyledi ve sadece sağ bacağı . Doktor için randevu aldım fakat duramıyoruz işte bişey olduğu zaman . Başına böyle birşey gelen , gören, duyan var mı acaba ? Böyle bir problemle karşılaştınız mı daha önce ?
Merhaba geçmiş olsun. Son durum nedir acaba gittiniz mi doktora? Benim oğlumda sağ bacağını gösterip uykudan uyanıp ağladı çok endiselendimMerhaba sevgili anneler . Oğlum şuan 5 yaşında ve ikinci kez oldu bugün diz kapağından aşağısının Ağrıdığını söyledi ve sadece sağ bacağı . Doktor için randevu aldım fakat duramıyoruz işte bişey olduğu zaman . Başına böyle birşey gelen , gören, duyan var mı acaba ? Böyle bir problemle karşılaştınız mı daha önce ?