Çocuk Hastalıkları 5 yaş kasıkta beze

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
644
263
53
34
Selamlar, oğlumun sağ ve sol kasığında beze farkettim bugün yatarken ele geliyor ayaktaykende gözle görebiliyorum çok canım skkkldı. Buarada çok sık hastalanan bi çocuk ve alerjik. Yarın alerji doktoruna götürücem kontrolumuz vardı sorucam gitmişken. Fakat başına böyle bişey gelen oldumu ? Gidene kadar içim rahatlasın istiyorum internette çok kötü şeyler yazıyor

Görümcemin kızında vardı fıtıkmış ameliyat oldu hatta aynı gün çıktı hastaneden küçük bi kesi ile aldılar bi gösterin doktora bence fıtık olabilir

Canınızın sıkılması normal ama paniklemeyin doktora götürün ultrasonda baksınlar cocuklarda nasıl bilmiyorum ama benimde ergenlikten beri sağ kasığımda var şişkin böyle ama içi boş doktora gösterdim bişi yok dedi öyle duruyo sadece yağ birikmiş olabilir dedi oraya biraz kiloluyum .. ama çocuklarda bu durum nasıl değerlendirilir bilmiyorum bence internette çok araştırıp üzme kendini.. internette her yazan şey doğru değil sonuçta

Evet internete bakınca zaten insan kafayı yiyor benim oğlum zayıf bir çocuk bezeye benzettim ben bakalım yarın ne diycek dr. Dua edin

Evet internete bakınca zaten insan kafayı yiyor benim oğlum zayıf bir çocuk bezeye benzettim ben bakalım yarın ne diycek dr. Dua edin
Dualarım sizinle canım bence bişey yoktur olabilir ufak defek şeyler çocuktur hastalanır düzelir üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…