Lütfen yardım! Artık çıldıracağım kaygıdan.bugün 3. Gece ateşli. ilk gece sabahı zor ettim 6 saat dolsun ilaç vereyim diye. Sabah dr a gittik kendi dr u . Zaten bu hastalıkda dirençli ateş olur 3-5 gün 3 saatte bi dünüşümlü verin ilaç dedi. Çok ilaç sevmeyen biri olarak mecbur kaldım ama 3 saat dolmadan ateş ani çıkıyor çok korkuyorum . Çünkü eylül de yine bu hastalık ve ateş havale yaptı.bir yandan üzülüyorum bu kadar ilaca geçirenler ne yaptı. Eylülde de oldu ama 3 gece acile taşındık çocuk da biz de bittik
Kızımda 1.5 yıldır geniz eti var geçen bahar ve bu kış çok büyüdü. Bu yüzden veya bünyeden çok ateşlendi. Çok antibiyotik kullanmadık ama bu sene 7. Ye başlayacağız galiba. Çünkü her hastalıkta burnu aşırı tıkanıyor ve kulağa vuruyor. Ameliyat olması için iyileşmesi lazım çok üzülüyorum zor durumdayım .çocuklar hep hasta olurdu da bu sene bi farklı ne yapcaz siz ne durumdasınız
Kızımda 1.5 yıldır geniz eti var geçen bahar ve bu kış çok büyüdü. Bu yüzden veya bünyeden çok ateşlendi. Çok antibiyotik kullanmadık ama bu sene 7. Ye başlayacağız galiba. Çünkü her hastalıkta burnu aşırı tıkanıyor ve kulağa vuruyor. Ameliyat olması için iyileşmesi lazım çok üzülüyorum zor durumdayım .çocuklar hep hasta olurdu da bu sene bi farklı ne yapcaz siz ne durumdasınız