Evet transferim oldu pozitifide gordum çok şukurr insAllah bu şekildedr devam eder ipek hanim da gonul hanimda iyiydi yani bn gonul hanima gittim cogu kez
İnş bende gönül Hanımdan çok memnunum gerçekten sadece lale hanim baktı bir kaç kez arada ondan memnun kalmadık rica ettik gönül hamımla devam edeceğiz inş bende pozitifi görürüm

Allah bağışlasın bebişin cinsiyeti ne oldu ben canınız mücver falan çekmiş ya ondan sordum

Ne güzel bir serüven olmus sizin icin sonunda da isteginiz e kavusmussjnuz cok sevindim . Benim sorunumda baska. Bende uzun zamandır bebek istemiyle korunmuyorum. Normalde yumurtalıklarım temızdı Amh 2.76 idi . Ama cikolata kistim olusmus oda sıkıntı yapmıs sanırım bir 6 ayda 0.97 lere kadar düşmüs suanda. Fsh ise 63.7 , E2 63.16 , Lh 3.67 , Prolaktin 19 , Tsh 0.89 cıktı. Amh değerim cok endise verici ve uzdu beni ne yapmam lazım bilmiyorum. Sigara icimim cogalmıstı artık onu bitircem sigara sanırım cok zarar vermıs birde cok stresttli idim.. Amh deger hayıt tentürü ile yükselirmi ? Ne düsünüyorsunuz degerlerim icin. Umarım bana geri dönüs yaparsınız

Merhaba cok gecmis olsun oncelikle.evet amh kısa sürede baya düşmüs ama daha kötü sonuclarla bebek sahibi olanlar var.Benim de 5cm buyuklugunde cikolata kistlerim vardi onlarla tüp bebekle hamile kaldim.geç kalma tedavine basla

Sigara çok ciddi oranda etkiliyo yumurta va spermi. Direk soktorda söyşedi bunu içiyosan kesinlikle bırakmalısın amh düşmese bile yumurta kalitesini düşürüyor bu da bebeğe engel oluyor. Hayıt otunun ben extratını içmiştim kadın hormonları dengeliyor belki yardımcı olur ama yumurtada benim bildiğim en etkili gerçek arı sütü. Gerçek olan buzlukta saklanıyo ve gerçekten gebelik oluşumuna da destek olduğunu düşünüyorum sabahları aç karnına çok az içmiştim ben her gün

Onun karısımını yaptırdım kestane balının icine cok fazla arı sütü kattırdım propolis polen crviz ve fındık kattırdım öyle yiyorum yeni basladım onada hayıt tentürünü de kullanıyorum buaralar bildiginiz atom karınca gibi geziniyorum evde ıns yarar Rabbim büyüktür

Rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eder. Ama benim sana tavsiyem arfogl da arı sütü var buzlukta saklanan ama çünkü 2 çeşit biri normal saklanabiliyor diğeri buzlukta saklanıyor(asıl bunun faydalı olduğunu duymuştum) ondan al ben ondan almıştım demir kaşık sürmeden her sabah ondan yedim bir de daha sonra sneün dediğin gibi diğer arı sütü bal polen karışımını alıp yemiştim

Yalnız bu karısımı yedikten sınra bende carpıntı yapıyor nedense

Çok sevindim sizin adınıza Rabb'im analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat eylesin sağlıklı sıhhatli imanlı uzun ömürlü olsun Rabb'im isteyen herkese sağlıklı sıhhatli imanlı hayırlı evlatları istediği kadar istediği zamanda nasip etsin

amin canım inşallah biz de evlatlarımıza kavuşuruz kucağımız boş kalmaz...
RABBİM daha fazla arattırmasın...
ben berfu hocada kararlıydım ama son dk değişikliği yaptım kayseri acıbadem mustafa taşa gideceğim...
nasip orası diye düşünüyorum artık

Amin canım rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin kollarını boş koymasın

Dr un kimdi?

Sizin sıkıntı neydi tüp oldu? Dr unuz ilgili konuşkan mıydı? Hangi gida takviyelerini verdi yumurta kalitesi için?

Transferden ne kadar önce yaptınız?

Merhaba, Sıkıntı neydi tüp denildi? İnşbi gelişme olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…