• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Ve 6. Gün embriyo transferi hakkında

Umudayolculuk35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
442
201
23
30
Kızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var 😓

Kızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var 😓
Pgt yaptırmış mıydınız embriyolara

Plasentada birsey cıkmadı bebeğin gelişimi de normaldi genetiğe de gönderdik ama materyal eksikliğinden bakılamamıs bir sonuc olmadı yani havada kaldı maalesef
Anladım gecmıs olsun

Galiba yeniden transfer olacaksanız kalitelere çok takılı kalmayın. Benımkiler 3. Günü geçemedi bile 3. Gün embrıyosu 8 hücreli ile şuan hamileyim tuttu .

Anladım gecmıs olsun

Galiba yeniden transfer olacaksanız kalitelere çok takılı kalmayın. Benımkiler 3. Günü geçemedi bile 3. Gün embrıyosu 8 hücreli ile şuan hamileyim tuttu .
Ah ne güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah, evet tekrar transfer olacağım hazırlık aşamasındayım şuan ♥️

Yok biz emin olalım diye embriyolara genetik yaptırmadık diye yaptırmıstık pıhtılaşma ve kromozom için canım
Anladım bende şimdi ilk defa girdim bu sürece genetik test ister misiniz ailede bir genetik hastalık görünmüyor dediler biz de çok masrafa girdiğimiz için bir de bu çıkmasın diye istemedik inşallah yanlış yapmamışımdır

Kaliteleri gayet iyi. 4bb ve üstüne iyi kalite diyordu doktorum bc de b olduğu için iyi kalite, kesinlikle deneyin umarım bu kez tutar 🤲🏻🌸

Anladım bende şimdi ilk defa girdim bu sürece genetik test ister misiniz ailede bir genetik hastalık görünmüyor dediler biz de çok masrafa girdiğimiz için bir de bu çıkmasın diye istemedik inşallah yanlış yapmamışımdır
Biz şehir hastanesinde verdik biraz geç çıkıyor ama yaptırılabilir canim

Back